Dabarprisijungę:
202 214
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Foto konkursai » Sulieknėk iki Kalėdų

Šis konkursas baigėsi
judamkonkursasMielos merginos ir moterys!

Turite šventinę suknelę, tačiau dėl gyvenimo malonumų jį tapo ankštoka?Tada pats laikas susiimti, pasportuoti ir per Didžiąsias žiemos šventes visus apstulbinti tobula figūra.

Viskas paprasta. Atsiųskite savo fotografiją su prierašu, dėl ko norite sulieknėti.

Ir labiausiai motyvuotai fotografijos savininkei padovanosime Judamkartu.lt sporto trenerių specialiai Jums sudarytą asmeninę sporto treniruotę. Antrųjų vietų nugalėtojoms atiteks asmeniniai mitybos planai.

Visi dalyviai

Va, mano mylima suknelė, kurią tikiuosi Jūsų pagalba pasipuošti Naujųjų metų išvakarėse! 4 balsai stai taip po vaiko sustambejau. ir tikrai ira nemalonu kai meta tau komentarus visiai negrazius kad tu tokia ir anokia. :( noretusi pasitiketi savimi ir buti graziai :( 15 balsų Noriu sulieknėti dėl daugelio priežasčių, bet labiausiai dėl trijų: 1. Mamai paskambinus norėčiau išgirsti ne klausimą: " ar jau sulieknėjai?", o "vaikeli, kada grįši?" 2. Pažvelgus į veidrodį norėčiau sakyti ne: "labas, arbūze, atrodai prinokęs", o "labas, brangute, tu šiandien dar liaunesnė" 3. Norėčiau turėti beveik manekeniškus išmatavimus (178 cm ir 62 kg). Kažkas yra pasakęs-netu... 12 balsų Aš prieš keletą metų, almoust perfect. Mano svajonė susigrąžinti svajonę :) 3 balsai Sportuoju, nes pradejau geriau jaustis, turiu zymiai daugiau energijos, zymiai daugiau geros nuotaikos, pasidariau linksmenes ir pozityvesne negu kad buvau anksciau :))) Labai patinka sportuoti, begioti, mankstintis, bei dar lankyti sokius :))) Nejauciu nuovargio po treniruociu, nes darau viska atsakingai ir nepaskubomis. Visa tai mane tik "IJUNGIA"!!! :))) 2 balsai Visuomet reikia švyteti ne tik vidumi bet ir išore :) 3 balsai Sveiki,sulieknėti jau noriu seniai,tačiau vis numetu kelis kilogramus,bet po kurio laiko jie priauga vėl,taip ir svyruoja. Man tai būtų puiki motyvacija,jeigu aš laimėčiau šį konkursą,man tai tikrai labai svarbu,nes ir draugai nebepamena,kada paskutinį kartą buvau apsivilkusi prigludusią suknelę,o taip norisi visus priblokšti,man reikėtų numesti kokius 7kg,o 10kg - tai būtų mano svajonė :)) Žinau,... 2 balsai uz mane 1 balsas noretusi ne lasinius o nuostabu kuna rodyti su grazia suknele 26 balsai Nebūtina būti apkūniam ar net storam, kad norėtum padailinti savo kūno linijas. Tikiu, jog kiekvienas žmogus savo kūne turi didesnių ar menkesnių trūkumų, tačiau neretai pristinga postūmio, motyvacijos nepageidaujamiesiems pašalinti. Noriu sulieknėti, nes tai prideda pasitikėjimo savim ir džiaugsmo gyventi pilnavertiškai! ;} 1 balsas noreciau nesigedinti del savo koju. 5 balsai
« 1 2 3 4