Dabarprisijungę:
140 224
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Foto konkursai » Sulieknėk iki Kalėdų

Šis konkursas baigėsi
judamkonkursasMielos merginos ir moterys!

Turite šventinę suknelę, tačiau dėl gyvenimo malonumų jį tapo ankštoka?Tada pats laikas susiimti, pasportuoti ir per Didžiąsias žiemos šventes visus apstulbinti tobula figūra.

Viskas paprasta. Atsiųskite savo fotografiją su prierašu, dėl ko norite sulieknėti.

Ir labiausiai motyvuotai fotografijos savininkei padovanosime Judamkartu.lt sporto trenerių specialiai Jums sudarytą asmeninę sporto treniruotę. Antrųjų vietų nugalėtojoms atiteks asmeniniai mitybos planai.

Visi dalyviai

Noriu sulekneti, kad kaip griz per sventes sese irodyciau Jai, kad viskas yra imanoma ir pasiekciau vel savo svori 50kg kaip ir tada kaip paskutini karta matemes ;) ir nebesakytu, kad valgau ir nieko nebeveikiu ir nebekimtu prie mano,,pilvo presiuko'' 3 balsai Stebuklingu artejanciu svenciu visiems...o ja noriu sutikt su megstamu sampaniniu kostimeliu,reiktu truputi pagalbos,,,Aciu 84 balsai Sulieknėti,žinoma,noriu dėl savęs pirmiausia. Stambėti ėmiau nuo pernelyg mažo fizinio aktyvumo, sėdimo darbo, susirgau tam tikra liga, kuri palaiko svorį tokį, koks jis yra, sulieknėti savo pastangomis sunku, norėtųsi specialistų pagalbos. Beprotiškai norisi išsitraukti visus "paslėptus" drabužius, į kuriuos neįlendu jau ilgoką laiką, įtilpti į juos ir džiūgaut kiek širdis leidžia, nebesidrovėt... 2 balsai nenoriu daugiau riebalu... 14 balsų Visada galima tapti dailesnei.. :) 6 balsai noriu itilpti i grazia suknele,labai noriu 4 balsai :) 1 balsas Norėtųsi kad pažiūrėjus į save nuotraukose šypsena būtų iki ausų, o gėda ir noras jas visas paslėpti. 4 balsai as... 2 balsai Noriu padailinti savo figūrą, atsikratyti nereikalingų kilogramų. Noriu būti ne tik pati sau motyvacija, bet ir kitiems. 5 balsai Jau numečiau 32 kg (nuo 2013 kovo iki dabar), tačiau vis dar reikia numesti per 10 kg. Problematinės zonos-kojos ir pilvas, būtent jos trukdo pasipuošti suknele :) 33 balsai Didziausia priezastis kodel noriu suliekneti, tai del sveikatos, del judesio varzymo, paziurejus i veidrodi pradedu jausi sau neapykanta, del apkalbu ir viso kito... 36 balsai Norėčiau bent kažkiek sumažinti apimtis ne tik savo motyvacija, bet ir jūsų pagalba.:-) 7 balsai 2013-08-23 7 balsai Kiekviena mes norime tapti gražesne ir labiau pasitikėti savimi, o niekas kitas to nepaskatina taip, kaip tobulesnės kūno linijos. Sustambėjau po operacijos, nebeįtelpu į turimas sukneles ir viliuosi į jas vėl įtilpti, kad galėčiau pasipuošti per šventes. :) 79 balsai Kadangi esu jauna, noriu sulieknėti kuo greičiau, kad vėliau galėčiau gyventi visavertį gyvenimą ir būčiau su puikia sveikata ir taip pat nereikėtų slėptis po dideliais megztiniais :) 4 balsai
« 1 2 3 4 »