Dabarprisijungę:
166 208
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Foto konkursai » Sulieknėk iki Kalėdų

Šis konkursas baigėsi
judamkonkursasMielos merginos ir moterys!

Turite šventinę suknelę, tačiau dėl gyvenimo malonumų jį tapo ankštoka?Tada pats laikas susiimti, pasportuoti ir per Didžiąsias žiemos šventes visus apstulbinti tobula figūra.

Viskas paprasta. Atsiųskite savo fotografiją su prierašu, dėl ko norite sulieknėti.

Ir labiausiai motyvuotai fotografijos savininkei padovanosime Judamkartu.lt sporto trenerių specialiai Jums sudarytą asmeninę sporto treniruotę. Antrųjų vietų nugalėtojoms atiteks asmeniniai mitybos planai.

Visi dalyviai

Laikas pradeti ruostis vasarai is angsto :))) 0 balsų noriu patobulinti savo figura, tapti fitnes mergina... nes man sportas yra labai svarbus 1 balsas noriu daugiau raumenuku ir tapti fitnes mergina 4 balsai As esu desniau,bet mums abiems to baaaaisiai reik iki pilnos laimes:) 12 balsų Po nestumo likau ganetinai stambi ir tikrai labai noriu pakeisti savo gyvenima. Noriu svarbiausia patikti pati sau . Todel tikiuosi pagalbos is jusu. 7 balsai pavyko is 100kg suliekneti iki 60 ,bet per neziurejima ka kisu i burna dabar yra 67 kg ir mano rubai visi ankstoki,but malonu jeigu isrinktumete mane .aciu 3 balsai neradau tinkamos nuotraukos kurioje stipriai matytusi mano pasakyti trukumai :) taigi savyje pradejau isvelgti siuos trukumus atsirades pilvukas, padidejusios leskutes :) pasipile komantarai , kad esu labai sustambejusi ir nesiginciju nes jau neitelpu i daugeli graziu sukneliu , megstamus dzinsiukus :) nesu is tu tikrai labai stambiu paneliu, bet norisi prilaikyti savo figua, bet gaila tam nera ... 0 balsų Labiausiai noriu numesti svorio, kad patikčiau pati sau sakoma jei negali mylėti pats savęs kaip gali tave mylėti kažkas kitas:) turiu užsibrėštą tikslą, siekiu to, bet manau su jūsų pagalba galėčiau pasiekti to dar greičiau:) Labai laukiu jūsų palaikymo:) 12 balsų Kadangi pavargau nuo didelio antsvorio ir labai norėčiau, kad mano asmeninis gyvenimas pasikeistu koordinaliai. Padėkit man labai Jūsų prašau. 25 balsai Nuo vaikelio gimimo taip ir neistengiau pasiekti norimo svorio, pries Kaledas musu vestuviu metines,sia proga noreciau nustebinti vyra grazesnem formom ir irodyti sau, kad galiu atrodyti geriau :) 0 balsų Noriu sulieknėti, nes noriu tobulai atrodyt per savo 18-ąjį gimtadienį. Niekaip nekrenta svoris. Čia mano didžiausia gimtadienio dovana būtų. Tikiuosi laimėti šį konkursą! :)))) 0 balsų Noriu sulieknėti ir sutvirtinti savo raumenis, atsikratyti papildomų nereikalingų kg. Visą tai tik dėl savęs ;)) 8 balsai Man nereik daug svorio numest, man tiesiog būtina tai padaryt. Atsibodo būt viiems užnugurį, noris ir pačiai pajaust laimę, susirast antrąją pusę. O juk sakoma, kol nemyli pats savęs, tol ir aplinkiniai nemylės. Tad pagelbėkit man.... 5 balsai burbulas 7 balsai Nes prie dabartinių gyvenimo pokyčiu, truksta tik sporto :) 10 balsų Noriu sugryzti i savo seną formą;) 0 balsų
« 1 2 3 4 »