Dabarprisijungę:
216 270
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Foto konkursai » "Tikram vyrui, bet patiks ir moterims“

Šis konkursas baigėsi

  Atėjęs šaltukas už lango vis dažniau   priverčia pasvajoti apie jaukius vakarus   mylimo žmogaus glėbyje! www.tikramvyrui.lt   nori Jums padovanoti  100 % natūralios   sudėties preparatą skirtą vyrui. P.S. Moterys,     tai patiks ir Jums !



 

Tau tereikia atsiųsti savo asmeninę nuotrauką, kurioje atsispindėtų tavo tobulas vakaras. Ieškok.lt nariai balsuos už konkurso dalyvius, ir jau vasario 12 dieną paskelbsime konkurso nugalėtoją!

I vieta - Preparato “Tikram vyrui” didelė pakuotė 240g + 30 dienų VIP narystė!

II vieta -  Preparato “Tikram vyrui” maža pakuotė 45g + 7 dienų VIP narystė !

III vieta -  Preparato “Tikram vyrui” maža pakuotė 45g.


Preparatas tikram vyrui sukurtas iš natūralių, gausiai teigiamomis savybėmis pasižyminčių ingredientų. Kiekvienas iš jų – naudingas žmogaus organizmui ir gerinantis savijautą. Šie ingredientai, sujungti į vieną mišinį, sukuria ypatingai veiksmingą, stiprų ir šalutinių poveikių nesukeliantį produktą.  Preparatas tikram vyrui – idealus pasirinkimas patiriantiems kasdieninį stresą ar seksualinio gyvenimo problemas. Visiškai natūralus ir saugus vartoti maisto papildas padės vyrui pašalinti impotencijos, lytinio susijaudinimo ir pajėgumo sutrikimus, maksimaliai prailgins lytinį aktą ir leis pajusti intensyvesnį orgazmą. Maisto papildo poveikis pajuntamas greitai ir gali tęstis iki 12 valandų, todėl rekomenduojama vartoti kartą per dieną

Visi dalyviai

« 1 2 3