Dabarprisijungę:
174 254
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Klubas „Global“ vasarą pradeda su galinguoju Paul Rogers.

"National Geographic" filmai, serialas "CSI" ("Crime Scene Investigation"), televizijos kanalo "Channel 4" reklamos, muzikos rinkiniai "Global Underground" ir "Cafe del Mar", saulėta Ibiza, festivalis "Love Parade" ir t. t. – Paul Rogers muzika jau daugiau nei dešimtmetį mėgstama visame pasaulyje. Šeštadienį (2008 05 31) šis didžėjus ir prodiuseris, žymaus hito "Krafty" autorius iš D. Britanijos, klube "Global" atidarys vasaros sezoną.

„Šiuo metu daug dirbu studijoje – smagu vėl į ją sugrįžti. Metų pradžioje aš sukūriau alternatyvios muzikos siaubo filmui „Beyond The Rave“. Jame panaudoti keturi įrašai, kurių vieną sukūrėme drauge su Sasha“, - prisimena Paul Rogers. Jis taip pat daug dirbo su Pete Tong – abu pabaigė Skylark „Interlater“ remiksą, kurį jau galima išgirsti aplankius Paul myspace puslapį. Brazilų Carlo Dellanese & Fabio Castro „Monday“ du remiksus jis taip pat sukūrė drauge su Pete Tong. Naujausiam remiksui Paul Rogers pasirinko Verve dainą.

Paul Rogers puikiai išmano techniką - kompanija "Apple Computers" jį pakvietė vesti mokymus – seminarą, kaip dirbti su programomis. „Apie didžėjavimą kompiuteriais aš galiu daug papasakoti. Man patinka tai, ką galima padaryti su tokiomis programomis kaip „Ableton“ – sukurti unikalių miksų, kas yra neįmanoma su CD ar vinilais. Problema ta, jog toks grojimas gerai neatrodo klube – daugelis iš minios nesupranta, ką tu darai. Kartais aš atsisakau „Ableton“, nors galėčiau sukurti nuostabių miksų. Internetu žmonės lengvai gauna tas pačias dainas, tad šiandien yra gerai daryti kažką unikalaus“, - pasakoja Paul Rogers.

Vasarą jis ketina būti kuo labiau užimtas, sukurti kiek įmanoma daugiau muzikos, taip pat turės daug pasirodymų. „Mane įkvepia daug skirtingų dalykų, kuriuos girdžiu ir sutikti žmonės. Aš klausausi nuo Lee Burridge ar Sasha iki naujojo „Radiohead“ albumo“, - išduoda atlikėjas.

Pasak Paul, pirmasis jo pasirodymas klube „Global“ (2007 – ųjų rudenį) jį maloniai nustebino: patiko minia, kuri privertė jaustis kaip namie ir laukiamu. Šeštadienį Paul Rogers čia grįžta pasidalyti naujais darbais ir drauge su publika vėl sukurti ypatingą atmosferą. Su juo tą vakarą pasirodys rezidentas Mindaugėlis ir Dj Manchini.
Paskelbta: 2008.05.27