Dabarprisijungę:
24 24
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Per MTV - biseksualios Tilos Tequilos meilės paieškos.

Jai tinka visi, nes ji ieško meilės. Nesvarbu kokios, kad tik meilės. Tila – neišranki mergina, rinksis iš visko, kas tik juda. Mergina – tinka, vaikinas – tinka, svarbu, kad ore meilė/ aistra sklandytų. Tila gimė Singapūre, vėliau su tėvais persikėlė į JAV. Jau nuo 14 metų mergina kėlė problemas mokykloje ir namuose. Buvo gaujos narė, iš pradžių bendravo tik su juodaodžiais, vėliau – tik su ispanų kilmės bendraamžiais, galų gale ėmė identifikuotis su vyrais, elgtis kaip jie, rengtis kaip jie, įsiveldavo į muštynes, nevengė lesbietiškos meilės teikiamų malonumų kol tėvai jos neišsiuntė į pensionatą. Tila ilgai ten neišbuvo, grįžo į Queens rajoną Niujorke ir dar būdama nepilnametė ėmė vartoti narkotikus, iki paryčių šelti klubuose ir bendrauti su nusikalstamo pasaulio atstovais.

18-metę Tila prekybos centre pastebėjo „Playboy“ fotografas ir pasiūlė jai sutartį su įžymiausiu pasaulio žurnalu vyrams. Tila buvo išrinkta „Playboy Cyber Girl of the Week“, jos nuotraukos puikavosi ant „Maxim“ ir „Stuff“ viršelių. Vėliau prasidėjo dalyvavimas pokalbių ir realybės šou. Tilos blogas pasiekė lankomumo rekordus, - itin pikantiškas nuotraukas savo myspace demonstruojanti Tila susilaukė daugiau nei milijono pasiūlymų draugauti.

Andrius Serva, MTV Networks Baltic programų ir produkcijos viceprezidentas: „Žiauriausią kada nors įvykusią kovą dėl moters, kai kovoja vyrai prieš moteris, o moterys prieš vyrus jau nuo 29 d. rodo MTV. Žinome, kad kai kuriems visuomenės sluoksniams nepatiks tokia atvira ir akivaizdžiai erotinių elementų ir lesbietiškos meilės scenų turinti laida, tačiau negalime jos nerodyti. Kas norės, matys ten erotiką ir moralinį dekadansą, o kas norės, galės pasižiūrėti, kad nuo Trojos laikų mažai kas pakito ir kad įdomiausios kovos kaip visada vyksta dėl moterų.“

VH1 ir MTV sugalvotas realybės šou „Meilės šūviai su Tila Tequila“ jau nuo pirmosios serijos šokiravo ne tik žiūrovus, bet ir pačius dalyvius. Jiems nebuvo pranešta, kad Tila yra biseksuali. 16 vaikinų manė gyvensiantys prabangioje viloje ir kovosiantys tarpusayvje dėl seksualiosios gražuolės dėmesio, o 16 projekto dalyvių lesbiečių žinojo, kokias grožybes joms gali pasiūlyti MTV. Galite įsivaizduoti, kad visuomenėje viesulus sukėlęs MTV „Popetown“ tėra vaikų žaidimai lyginant su aistromis, kurios verda aplink Tila.

„Žiūrovams bus įdomu stebėti ne tik precedento Lietuvoje neturintį karštą realybės šou, bet ir dalyvauti diskusijose www.mtv.lt/tilatequila, - specialiai projektui sukurtoje svetainėje. Esmė – surinkti geriausius, taikliausius žiūrovų komentarus ir galų gale nuspręsti, kas pranašesni – vyrai ar moterys“, - sakė Andrius Serva, MTV Networks Baltic programų ir produkcijos viceprezidentas.

Kabinimo, glamonių, pavydo, sekso, meilės, aistros ir intrigų pamokas žiūrovai galės išmokti iš itin išsamios „Meilės šūviai su Tila Tequila“ vaizdinės medžiagos.

Merginos vs. vaikinai, vaikinai vs. vaikinai, merginos vs. merginos... Iškarto aišku, kad laimi Tila. Kas bus jos išrinktasis/ -oji galima pamatyti jau nuo gegužės 29 d., 22:00 val. tik per skandalingiausią ir populiariausią televiziją – MTV.
Paskelbta: 2008.05.27