Dabarprisijungę:
286 342
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Antrasis Happyendless vaizdo klipas - drąsiausias tarp bailiausių kūrėjų.

Youtube.com paspaudimų skaičius ant Happyendless „Power Forever“ dar nesibaigė, o grupė pristatė jau antrąjį TV eterio triukšmą. Gegužės 16 d. „Skalvijos“ kino centre draugams ir jų draugų draugams buvo pristatytas antrasis grupės vaizdo klipas “Hello Come On” iš tuoj pasirodysiančio albumo „Room For Mistakes“. Visi grupę mėgstantys ir jos nekenčiantys piliečiai jau galėjo pamatyti mažiausiai stabdžių turintį vaizdo klipą per MTV Baltic.

Break-hop-cyber-punk-nice-melody-pop stiliaus „Hello Come On“ pasakoja apie silpnybes, besaikius vakarėlius, dirbtinį nuoširdumą, gyvuliškas hormonų audras ir viso to pasėkmes, smagiai besisukantį užburtą lėbavimų ratą, kuris visą gyvenimą transformuoja į atrakcionų parką, skrandyje verčia burbuliuoti gyvenimo sultis, o akyse lietis veidus, daiktus ir vietas.

Klipas - migloti vakarykštės nakties prisiminimai, drebančios rankos, užtinę paakiai, plyštanti galva, sausa gerklė ir, be abejo, tylus, bet nedingstantis sąžinės ir gėdos balsas. Tai tikrai įžūlu, bet juk tai labiausiai ir patinka Lietuvai. Happyendless su režisieriumi Slava Leontjev, kuris vadovavo ir “Power Forever” klipo paradui, jau pripažino, kad yra vieni drąsiausių tarp bailiausių Lietuvos vaizdo klipų kūrėjų.

“HELLO COME ON” internete:>>>
Paskelbta: 2008.05.27