Dabarprisijungę:
98 154
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Kėdainiuose – atogrąžų karštis Alex Collings draugijoje.

Pirmąjį vasaros penktadienį, birželio 6-ąją, Kėdainių naktiniame klube „Activity Zone“ finišuos didžiulio populiarumo sulaukusi vakarėlių serija „Around The World“, kurios paskutiniame renginyje karštąjį sezoną atidarys svečias iš Didžiosios Britanijos – vienas geidžiamiausių Londono didžėjų Alex Collings. Balandį prasidėjusi serija nudžiugino talentingų prodiuserių viešnagėmis – „Activity Zone“ aplankė rusas DJ Andrey bei britas Anil Chawla. O šįsyk į vakarėlį atvyks dar viena Londono pažiba – didžėjus Alex Collings, prieš metus lankęsis Lietuvoje. Tąkart jis užkūrė tikrą pirtį vakarėlyje Palangoje ir prisižadėjo grįžti susitikti su puikų įspūdį palikusia mūsų šalies publika.

Jo seto metu klubas „Activity Zone“ pavirs atogrąžų paplūdimio filialu. Baltutėlis minkštas smėlis, tropikų augalija, bikiniais vilkinčios šokėjos ir karščiausia muzika tiesiai iš Londono – originalių dekoracijų ir vakaro didžėjaus dėka pasijusite it savaiminio įdegio reklamos veikėja, kuriai nereikėjo važiuoti į tolimą paplūdimį, kad patirtų vasaros atostogų dvasią.

Dešimtmetį didžėjaus karjera besimėgaujantis Alex Collings patirties sėmėsi aktyviausiuose pasaulio klubinės kultūros centruose: trejus metus jis rezidavo Ibizos superklube „El Paradis“, kuriame kas vakarą linksmintis gali 5000 klubinėtojų, pusę metų – vakarėliuose Tokijyje bei JAV.

Po trumpos pertraukos 2004-aisiais, jis sugrįžo į Didžiosios Britanijos elektroninės muzikos scena drauge su išpopuliarėjusiu electro skambesiu. Jis Alex’ui tapo postūmiu formuoti savą stilių, maišant electro su breaks, tech house ir progressive house elementais. Tai sužavėjo aktyviąją britų publiką.

Į šokių aikštelę vejanti jausminga muzika, užkrečiama energija ir nesikartojantys setai bematant pelnė Alex’ui Collings’ui šokių aikštelių karaliaus vardą, o jo darbų grafike išsirikiavo tokie solidūs Londono klubai, kaip „The Cross“, „The Key“, „Canvas“, „Egg“, „Heaven“ ir „Pacha“.

2005-aisiais Alex’o Collings’o ir Pete’o Whitehouse sumanyta funky house stiliaus vakarėlių serija „Koochy” tapo viena populiariausių Pietų Londono klubinėtojų pramogų, sutraukiančia progresyviausią publiką. Ties šiuo pasiekimu didžėjai nesustojo. Vakarėliams, kuriuose jie ryžosi pristatyti sodriausią ir drąsiausią muziką, iki šiol laikytą nebent asmeninėse didžėjų fonotekose, jiedu sugalvojo naują prekinį ženklą „Dirtbox“ ir dvejus metus šeimininkavo juo pažymėtoje penktadienio vakarėlių serijoje klube „Turnmills”. Pernai prie šių vakarėlių prisidėjo Alex’o rezidencijos „Electric Boogaloo“ ir „Origami“ serijų renginiuose.

Nuolat naujausio elektroninio skambesio supamas Alex Collings ir pats ėmėsi muzikinės plunksnos. Įkvėptas pavykusio savo solinio darbo „Last Man Standing“ bei kompozicijų „Durty Munky“ ir „The Little Voices (That Tell Me)“, sukurtų benradarbiaujant su kitais prodiuseriais, šiuo metu didžėjus vis daugiau laiko praleidžia studijoje, neapleisdamas ir gastrolių.
Paskelbta: 2008.05.23