Dabarprisijungę:
214 210
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Klaipėdoje – charakteringas ispanų „Monkey Brothers“ šou.

Šeštadienį (2008 05 24) klube „Global“ už pulto stos ispanų Ruben ir Sergio duetas - „Monkey Brothers“. Nuo 2006 m. broliai, pasivadinę „Monkey Brothers“, Lietuvoje skleidžia unikalų techno skambesį, apipintą charakteringu skrybėlėtu šou bei reziduoja sostinės „Milk bar“. „Mūsų šou idėja rodo kaip mes suprantame buvimą scenoje. Manome, kad gyvas muzikinis pasirodymas ir vaizdas turi būti susieti. Mums tai yra svarbu, nes priverčia jaustis kitokiais, o pasiruošimo procesas, kuomet apgalvojama apranga bei kitos smulkios detalės, priverčia gerai jaustis bei su tuo jausmu eiti į pasirodymą“, - pasakoja Lietuvoje gyvenantis duetas.

Antrąjį kartą klube „Global“ viešėsiantys didžėjai pirmąjį pasirodymą Klaipėdos publikai, anot jų, prisimena kaip kupiną malonios atmosferos: „Mėgavomės pasirodymu ir publika, tikimės, mėgavosi drauge. Mums smalsu pamatyti, kaip atrodo klubas po atsinaujinimo. Tikimės vėl gerai praleisti laiką ir išvysti daug šokančiųjų“. Pastaruoju metu „Monkey Brothers“ intensyviai kūrė muziką: dirbo prie naujų kūrinių, stengėsi geriau įvaldyti techniką, kuria papildė savo studiją, ieškojo geresnės muzikos.

Duetas jau žino, ką veiks vasarą: „Liepą mes turėsime keletą didelių pasirodymų Ispanijoje, kurioje būsime apie 15 dienų. Aš grįšiu į Lietuvą, o Sergio dar kuriam laikui liks gimtinėje. Rugpjūtį mes keliausime į Ukrainą ir Baltarusiją, tad mūsų planai yra dirbti ir dirbti“, - išduoda Ruben.

Ruben ir Sergio laukia užimta vasara - jie Lietuvoje bus iki birželio pabaigos, todėl šis šeštadienis yra puiki proga uostamiesčiui išgirsti juos bei pamatyti šou iki duetui pasineriant į vasaros darbus.
Paskelbta: 2008.05.22