Dabarprisijungę:
176 230
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Vasaros instinktai po atviru dangumi su „RyRalio“ ir „Inland Knights“!

Po devynių mėnesių pertraukos „RyRalio“ laukia bemiegės vasaros naktys. „Tik nepagalvokit, kad prisigimdėm vaikų ir dabar dėl jų verkimo naktimis nesimiega.“, - juokauja didžėjai. „Bemieges vasaros naktis pažadame ne tik sau, bet ir mūsų draugams bei geros šokių muzikos mėgėjams.“, - intriguoja „RyRalio“ renginių prodiuseriai. Pernai vasaros sezono baigiamajame renginyje po atviru dangumi šoko beveik 2000 žmonių. Šiais metais atsinaujinęs Kauno Jachtklubas, esantis M.Gimbutienės g. 35 kviečia dar audringiau pradėti karštąjį sezoną. Jau gegužės 23 d., penktadienį, 22 valandą, penktus metus iš eilės renginių organizatoriai „RyRalio“ vakarėliu po atviru dangumi pradės vasaros sezoną, kuris baigsis rugpjūčio pabaigoje. Pirmą kartą sezono atidarymo šventėje net į tris sales kvies įvairių stilių elektroninės šokių muzikos žvaigždės. Atidarymo renginyje pasirodys Britaniją atstovaujantys „Inland Knights“, „RyRalio“ didžėjai Lauris Lee ir Karalius, klubo „Exit“ rezidentas Kastis Torrau, „G & G Sindikato“ narys DJ Mamania bei kiti.

„Kaip pasiilgome gryno oro! Devynis mėnesius šokome uždarose patalpose, taigi pats metas pagreitinti vasaros atėjimą. Man ši renginių serija kaip grįžimas į gamtą. Beveik kaip esminis instinktas.“, - pasakojo vienas iš renginio prodiuserių DJ Karalius.

Pirmajame „RyRalio“ atviro oro vakarėlyje visus kvies net trys skirtingų stilių erdvės. Viena jų, skirta techouse ir progressive muzikai, yra naujoji Kauno Jachtklubo salė, kuri prieš kelis mėnesius buvo specialiai įrengta šiai „RyRalio“ vasarai. Joje net penkių valandų maratoną ruošia bene geriausius pasaulio didžėjus apšildęs ralio lenktynininkas Kastis Torrau.

House terasoje be ypatingo svečio iš Britanijos dar pasirodys, renginių šeimininkai Lauris Lee ir Karalius, radijo stoties ZIP FM laidų vedėjas bei house muzikos didžėjus Jovani. Urban erdvėje hip hop ritmais tave sveikins Mix ir Mamania, reggae ir old school rap melodijas vers niūniuoti DJ Pro.

Kasmet vasaros vakarėliai Kauno Jachtklube su „RyRalio“ auga ir gerėja, kaip Velykoms šeriamas paršelis. Šiemet atidaryta nauja klubo salė, o į svečius atvyksta pagrindinė sesijos žvaigždė - britiško house legenda, prodiuserių kolektyvo „Inland Knights“ siela Laurence Richie. Tai bus pirmasis brito pasirodymas laikinojoje sostinėje.

Būtent „Inland Knights“ prieš kelis mėnesius pristatė garsiojo Mark Farina namais vadinamoje „Om Records“ išleistą „San Francisco Sessions“ miksą. "Inland Knights" visuomet vardinami prie reikšmingiausių house muzikos atstovų Europoje. Daugiau nei dešimt metų savaitgaliais iš klubo į klubą keliaujančius diskžokėjus dievina ne tik Vakarai. Pastaruosius metus „Inland Knights“ ne tik buvo nuolat grojami „RyRalio“ vakarėliuose, bet ir pateko į garsiuosius šokių muzikos rinkinius „Global Underground“, „Renaissance“, „Ministry Of Sound“, bei išleido per 50 vinilų. Nepamirškime ir reguliarių jų pasirodymų Ibizos „Amnesia“, Londono „Fabric“ ir „The End“ klubuose.

Be sezono atidarymo „RyRalio“ į vienintelius renginius Kauno Jacktklube dar kvies birželio 13 d., liepos 25 d. Rugpjūčio 22 d. Vyks vasaros sezono uždarymo festivalis.

Bilietą į renginį įsigysi Tiketa kasoje, arba tiesiai čia:>>>

Taksi "Einesa" renginio vakarą keleiviams vykstantiems į ir iš Jachtklubo taikys 25% nuolaida!

Iškvietimo numeriai: Bitė - 1446, Teo - 331533, Tele2 - 868455155, Omnitel - 862033133.
Paskelbta: 2008.05.15