Dabarprisijungę:
246 320
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Savaitgalį klube „Global“ - draugai „Happyendless Djs“.

Šeštadienį (2008 05 17) klube „Global“ siautės seniai girdėtas diskžokėjų duetas - „Happyendless Djs“. „Šįkart mes grosim dviese kartu su Andrium, ko jau labai seniai nesame čia darę“, - sako Benua. Tą vakarą su jais už pulto stos ir Mindaugėlis. „Happyendless Djs“ duetas, A. Alien ir Benua, turėjo atvykti su MC Secondman, dainuojančiu jų kūrinio „Power Forever“ klipe, kurį matė kiekvienas melomanas. „Nutiko taip, kad pats MC su mumis nebegalėjo važiuoti, nes turi daug įvairių kūrybinių minčių, kurias nori įgyvendinti dirbdamas nuo gegužės iki rugpjūčio mėnesio, todėl visiškai tam pasišventė ir nebesuteikia mums progos pasidžiaugti jo neeiliniais sugebėjimais. Gaila, kad taip įvyko, bet ta mūza žinot kaip - atskrido ir žiūri į akis, nepaleidžia“, - pasakoja Benua.

Ne pirmą ir ne dešimtą kartą klube „Global“ grosiantis duetas prisipažįsta, jog tikrai yra klubo draugai: „Smagu, jog klubas sujungė žmones, kad jame ir per jį mes sutikom išties puikių žmonių, su kuriais esam draugai, bičiuliai, kolegos. O Klaipėdos publika visada apžavi savo atvirumu ir šiltumu, todėl gana dažnai klausiam Mindaugėlio, kada čia grosim, kada pakvies mus pašėlti su klaipėdiečiais“.

Dar šią vasarą turi pasirodyti produktyviųjų „Happyendless“ debiutinis albumas: „Kaip didžėjai mes dar nesam jokio albumo nei sukūrę, nei padarę. Taip visų laukiamas albumas bus po „Happyendless“ kaip grupės vėliava, kurios sąstatas yra šiek tiek kitas: Marius Narbutis, Andrius (Alien) Kauklys ir Saulius Prūsaitis (MC Secondman)“, - sako komanda, apie kurios visą klaną išsamiau paskaityti galima lietuviškame „Dj Mag“.

Benua jaučia, kad vasara bus karšta: „Supirkinėju visa kremą nuo saulės, akinius, ryžius, naftą ir sintezatoriais aplietus giliadažnius garsus“. Dalį giliadažnių garsų klaipėdiečiai išgirs jau šį šeštadienį, nors dar ir ne vasara.
Paskelbta: 2008.05.15