Dabarprisijungę:
176 222
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Global“ klube house iš Prancūzijos - Mokic.

Kartą į savaitę visą kovą klube „Global“ skleidusi kokybiško house garsus klaipėdiečių komanda „Twisted Motions“ mėnesį užbaigs kylančiu talentu – prancūzu Mokic. Pernai vasarą Junduls, Jacob Jeffs, Kaspius bei Cue Corsa susibūrė į „Twisted Motions“, organizavo vakarėlių ciklą „4 To The Floor“, vėliau – renginį „House Revival“, kuriame Klaipėdai pristatė vieną geriausių house didžėjų Lietuvoje – Vidį. Šeštadienį (kovo 29 – ąją) antrojoje „House Revival“ naktyje pasirodys didžiausiuose Marselio ir jo apylinkių klubuose pasirodantis Mokic (Romain Burle). Šis didžėjus jau spėjo sugroti drauge su gerai žinomais Desyn Masiello ir Omid 16b. „Aš šiek tiek bijojau jų, tačiau Desyn ir Omid yra šaunūs vyrukai. Kiekvieną dieną aš esu labai laimingas, kad galiu užsiimti tuo, ką labiausiai mėgstu“, - džiaugiasi Mokic.

Mokic pernai pradėjo naujos muzikos paiešką bei jos leidybą internetu, įkūrė leidybinę kompaniją „Brown Eyed Boyz Records“. Ji sulaukė palaikymo ir gerų atsiliepimų iš žinomų didžėjų bei prodiuserių, išleido Add2Basket Vs Interplay „Summer Is Back”, Sam Ball „Aperture Part 1“ ir „Aperture Part 2“. Šiuo metu greitai „Brown Eyed Boyz Records“ dienos šviesą padės išvysti Dj Did „Shake It”, Steve Mill „Abandonned Fields“, Paul Keeley „A Sort Of Homecoming“ ir kt. „Įrašų kompanija turi prodiuserį, kurio patarimai man yra „auksiniai“. Gal metų bėgyje bus išleista ir mano plokštelė, kas žino... Tačiau skubinti įvykių aš nenoriu“, - pasakoja jis.

„Apie Lietuvos žmones aš žinau iš interneto portalų, jie man atrodo labai įdomūs bei smagūs, o apie naktinį gyvenimą pas jus mane informuoja Jacob Jeffs“, - šypsosi Mokic ir kelionei į Lietuvą ruošia tik pačius gražiausius kūrinius.
Paskelbta: 2008.03.26