Dabarprisijungę:
26 48
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Šv. Patriko diena klube WOO bus švenčiama su Dicky Trisco.

Kovo 15 dieną, šeštadienį, klube WOO bus švenčiama Šventojo Patriko diena. Be airiškų gėrimų, linksmybių ir siurprizų, jums gros specialus svečias iš Didžiosios Britanijos – Dicky Trisco ir „Barbarellos“ diskžokėjai Saulty bei Mantas T. iš kolektyvo Partyzanai. Vaizdu rūpinsis bene garsiausias Lietuvos videomenų kolektyvas RÜT RÜT.

Šv. Patriko diena - Airijos nacionalinė diena - švenčiama kovo 17-ąją. Šią dieną yra švenčiamas Airijos visuotinas atsivertimas iš pagonybės į krikščionybę. Tai svarbiausia metų šventė, vykstanti visuose Airijos miestuose, o į Dubliną šią dieną pažymėti atvyksta apie milijonas žmonių. Festivalis Dubline vyksta tris dienas, svarbiausi šventės akcentai yra milžiniškas paradas ir įspūdingi fejerverkai, kurių metu iššaunama 30 tonų sprogmenų. Parado metu pusantros valandos rieda senoviniai automobiliai, žygiuoja orkestrai iš Airijos ir JAV, žiūrovus išradingais kostiumais stebina karnavalo dalyviai.

Kadangi šventės organizatoriams nepavyko prisišaukti atlikėjų iš Airijos, Šv. Patriko diskotekos vedėju tapti buvo pakviestas ne ką prastesnis svečias iš artimiausios Airijai šalies – Didžiosios Britanijos. Tai Dicky Trisco - atlikėjas grojantis disco, electrofunk, funk, Italo, house ir viską, kas turi “funk” sielą. Jis buvo įtakotas tokių vardų kaip Sub Club’s Harri, electrofunk legendos Greg Wilson, Stevie Kotey, JD Twitch iš Optimo, Pete Herbert. Daugelio disko muzikos stiliaus renginių organizatorius šiuo metu reziduoja pačio kartu su Greg Wilson organizuojamuose vakarėliuose “Disco Deviance” bei “Autodisco”. Dicky Trisco prodiusuoja ir remiksuoja muziką savo vardu, bei jungtiniuose projektuose, tokiuose kaip Boogie Corporation (2020 Vision), Electronic Boogie Band (Deep Freeze) bei BC Edits. Šiuo metu atlikėjas užsiėmęs naujais kūriniais, greitu metu pasirodysiančiais nuosavoje “Disco Deviance” įrašų kompanijoje, apie kurią teigiamai atsiliepia tokie pasauliniai vardai, kaip Ashley Beedle, Chris Duckenfield, Greg Wilson, Bill Brewster, Prins Thomas, Laurent Garnier ir daugelis kitų.

Visus, kuriems nesvetima airiška dvasia ir linksmybės, kviečiame apsilankyti klube WOO, esančiame Vilniaus g. 22, Vilniuje. Gera nuotaika, šauni muzika, malonios dovanos ir tai kas Airiją garsina visame pasaulyje bus „pasiekiami“ iki pat ankstyvo ryto.
Paskelbta: 2008.03.14