Dabarprisijungę:
156 206
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Keiskis su Stiliusos.lt - šeštoji savaitė

Šeštosios projekto „Keiskis su Stiliusos.lt“ savaitės nugalėtojomis tapo Laima ir Viktorija. Sveikiname ieškok.lt narius ir pateikiame Stiliusos.lt komandos atsakymus!

Laimos klausimas: norėčiau pasitarti dėl šukuosenos, ir aprangos stiliaus. Esu normalaus sudėjimo. Norėčiau pasitarti kokį stilių pasiūlytumėte mano amžiui.

Stiliusos.lt atsakymas:

Pirma - apie plaukus. Pasirinkote teisingą, Jums tinkantį plaukų ilgį, tik kirpčius siūlau truputį "nušukuoti" nuo kaktos į šoną, nereikia jos pilnai uždengti. Ir vis atšviežinkit kirpimą, kad jis išlaikytų savo formą, o plaukai nesiraitytų į visas puses, guldami ant pečių. O spalvą išlaikykite šviesią, tik ne platininės blondinės, o pelenų/šiaudų blondinės atspalvį.

Toliau - apie sų stilių. Gaila, neparašėt kiek Jums metų, tai galiu tik spėlioti iš nuotraukų. Bendrai, moteris būdama bet kokio amžiaus neprašaus pasirinkusi modernios klasikos stilių. Tai yra subtilios spalvos: nuo bordo, konjako rudos, šlapio asfalto, tamsiai mėlynos, iki balintos kakavos, gaivios mėtų, žvalios persikinės ar pieno spalvos. Tai yra klasikiniai drabužių ilgiai, kiek trumpesnės kelnės, įliemenuota viršutinė dalis. Nepamirškite visko pagyvinti aksesuarais - net mažos perlų akutės ausyse gali jus paversti dienos gražuole :)

Viktorijos klausimas: ar stambų žmogų galima padaryti stilingu?

Stiliusos.lt atsakymas:

Viktorija, Jūsų klausimas jau taiko į stiliaus filosofijos plotus :) Kiekviena moteris, kokia bebūtų jos figūra, gali būti ir turi norėti būti stilinga. Jūs - ne išimtis. Tiesiog reikia labai savikritiškai vertinti, kas kiekvienai iš mūsų tinka. Jums nerekomenduoju labai aptemptų drabužių, aladino stiliaus arba žemintu klynu kelnių, per trumpų sijonų, nuo galvos iki kojų sportinio stiliaus, blizgaus audinio. Bet pavyzdžiui, visada kalama taisyklė apie horizontalių dryžių "storinimo" efektą yra maža isterija - tikrai galima, tie jūreiviški dryželiai yra klasika ir taškas.

Ryškinkite savo gražiąsias vietas - rankas iki alkūnių, dekoltė ir veido bruožus. Atsiauginkite vienodo ilgio kirpčius ir juos kiek iškarpykit.

DALYVIO ANKETA.

 

 

Paskelbta: 2015.04.23