Dabarprisijungę:
28 50
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Keiskis su Stiliusos.lt - penktoji savaitė

Penktosios projekto „Keiskis su Stiliusos.lt“ savaitės nugalėtojais tapo Anastasija ir Romas. Sveikiname ieškok.lt narius ir pateikiame Stiliusos.lt komandos atsakymus!

Anastasijos klausimas: Esu stamboka moteris, turinti nemažąkrūtinę. Kaip man parinkti rūbus, kad pilvukas ne taip matytųsi, bet atsiskleistų kitos mano gražios figūros vietos? P. S. begalės drabužių yra skitų kūdoms,o stambiems - kažko jaunatviško labai trūksta, ir rengtis nesinori,it "babulka" 60.

Stiliusos.lt atsakymas:

Turite krūtinę, liemenį bei klubus, o tai reikškia jog turite viską. Nevaržykite savęs itin tamsiomis spalvomis, jos tikrai ne visuomet pasiteisina. Kuriant savo įvaizdį siūlau nesluoksniuoti rūbų, vengti perkrauto silueto. Pabrėžkite savo krūtinę subtiliomis V iškirptėmis, rinkitės sijonus/sukneles iki kelių tai pabrėš grakščias Jūsų blauzdas. Nesirinkite itin aptemptų siluetų, jie jus įrėmina, tuomet atrodote suvaržyta. Derinkite klasikinius laiko patikrintus drabužius su šiuolaikiniais kasdieniais. Nevenkite raštų viršutiniuose drabužiuose, jie puikiai derės su vientisom, ramiomis apačiom.

Romo klausimas: Sveiki, aš nebe žinau kokie man drabužiai iš vis tinka?

Stiliusos.lt atsakymas:

Tik Jūs vienintelis turėtumėte žinoti kokie rūbai Jums bent jau patinka Esate normalaus sudėjimo, todėl Jums tiks visi siluetai bei stiliai. Siūlau rinktis modernią klasiką – džinsus derinti su marškiniais megztukais arba madingaisiais džemperiais. Nevenkite spalvų kontrasto savo aprangoje, pvz viršus tamsus apačia šviesi ir pan. Džinsus rinkitės kiek siaurėjančius, gali būt vos nuleistas klynas – sų ūgiui jie puikiai tiks. Vienas iš svarbiausių vyriškų atributų – batai. Tai gali būti klasikiniai oxford tipo kurie puikiai derės prie džinsų arba klasikinio kirpimo kelnių. Sportinius batelius derinkite su džinsais arba kiek laisvesnio chino modelio kiek atraitytomis kelnėmis.

Nori ir Tu tapti stilinga ir nepaparastai sėkminga asmenybe? Dalyvauk projekte „Noriu keistis su Stiliusos.lt“ ir užkariauk savo gerbėjų širdis!

DALYVIO ANKETA.

 

 

Paskelbta: 2015.04.20