Dabarprisijungę:
20 42
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Klaipėdą šokdins unikalieji Audiofly.

Šeštadienį, kovo 15 – ąją, klubą „Global“ aplankys duetas, įvardijamas kaip vienas geriausių undergroundinių house ir techno veikėjų pasaulinėje šokių muzikos scenoje – Audiofly. Su jais tą naktį klubinėtojai išvys ir Mindaugėlį bei Dj Manchini.

Du didžėjai ir prodiuseriai - anglas Anthony Middleton ir italas Luca Saporito - 2002 m. susibūrė į Audiofly. Remdamiesi house ir techno melodijų įvairove jie sukūrė savo unikalų skambesį su gilia boso linija, trumpais smūgiais, sukrečiančiais ritmais ir atmosferinėmis, patraukliomis melodijomis. Šis itin išdailintas skambesys ir lėmė, jog Audiofly yra vieni tų, apie kuriuos muzikos pasaulyje daug kalbama pastaraisiais metais. Jų pasirodymų nematė tik Antarktidos žemynas, o per metus duetas apkeliauja aplink pasaulį net penkis kartus.

Audiofly talentas ir sunkus darbas studijoje, tobulumo siekis pelnė atlikėjams ne tik didelį klausytojų skaičių, bet ir tai, jog jų įrašus leidžia tokios kompanijos kaip „Get Physical“, „Moodmusic“, „Harthouse“, „SAW“.

Audiofly priklauso nemažai autorinių kūrinių („No face no name“, „4Play“, „Don`t Panic Till I say So“, „Blink“ ir t. t.) bei remiksų (Yoshimoto „I Want Yu 2 Hear Me“, Deep Dish „Sacramento“, Satoshi Tomiie „Scandal In New York“ ir kt.). Lankstus ir universalus duetas bendradarbiauja ir su kitais atlikėjais: Satoshi Tomiie, Mulletover Geddes, Scarlett Etienne, James Talk, drauge su Paul Harris sukurtas „Miscelate“, „S.L.A.A.F.“ su Steve Lawler ir pan.

Šiais metais turintis išeiti dueto albumas pratęsia nemažėjantį įvairių darbų skaičių. Audiofly užrašų knygutė pilna galingų pasirodymų datų visame pasaulyje, o besitikinčių išgirsti juos dar daugiau - juk šie atlikėjai nevažiuoja bet kur...
Paskelbta: 2008.03.12