Dabarprisijungę:
176 258
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Steikas, vienpusis seksas ir didžėjų debesis.

Praėjo mėnuo nuo Raudonojo Valentino dienos ir dar visai nedaug nuo gėlių naikintojos kovo 8-osios. Pavargai? Ne tu vienas. Labiau nuo šių moterų švenčių nukentėję vyrai ten, ne Lietuvoje jau kuris laikas mini kovo 14-ąją – “Steak and Blowjob day”. Pavadinimas trumpas ir aiškus, todėl nesiplėsime ieškodami gilesnių jo prasmių – ar kuris vyras kada nors taip darė?! Einame tiesiai prie reikalo – antrus metus iš eilės steikų ir vienpusio sekso dieną, tiksliau, naktį, minės ir Vilniaus baras “Woo”.

Praėjusiais metais “Steak and Blowjob day” vyko trečiadienį, tačiau ir tai nesutrukdė slaptiems užtaisams keisti hitų, o steikams vėsti ant stalų, nes šokių aikštelėje laikė visagaliai tiek mažiau, tiek daugiau patyrę vedliai už pulto. Šį kartą kuo mažiau jausmingas programas ruošia viso septyniolika Valentino įžeistų didžėjų.

Pradėti vardinti reikėtų nuo vakaro įkvėpėju Tomo Boo ir Manfredo, dideliu visų šventės aspektų fanu. Toliau rikiuojasi 2Fresh, Quazar, Alex D, Andrius Alien, Benua, St Stereo, Sania, Dyp, Infantile Buddies, Saulty ir net keletas merginų: Indrė, Vandalės, Sima ir Silva bei Raima V…

Įspūdingas sąrašas! Kad penktadienį gresiantis šėlsmas – ne šiaip sau vakarėlis, savotiškai patvirtino ir vienas labai gerbiamas ir įžymus Lietuvos didžėjus, kurio vardo, deja, negalime atskleisti. Atsisakydamas tąnakt groti “Woo” jis argumentavo: “Festivaliuose negroju”.

Planuojama vakaro pradžia – kiek ankstėliau (20val), nei įprastos diskotekos, gerokai nukelta bus ir pabaiga. Tai vis dėl nenumaldomai ilgo pulto svečių sąrašo. Pamiršk savo steiką kovo 14-ą, penktadienį “Woo”. Skanaus!
Paskelbta: 2008.03.12