Dabarprisijungę:
192 190
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

7 kvailiausi triukai, kaip suvilioti vaikiną

Pažaiskite pirštu su plaukų sruoga, tarsi netyčia įsimeskite alyvuogę į iškirptę, pašnibždėti aistringą žodelį vaikinui ausį, uždėkite ranką jam ant klubo – santykių ekspertai apsimeta, kad žino milijonus moteriškų gudrybių, stebuklingai paveikiančių vaikinus. Tačiau didžiausia spaudoje tiražuojamų patarimų klasta yra ta, kad dauguma jų aiškina, kaip gauti sekso tučtuojau, o ne meilės ilgam laikui.

Jei ieškote padoraus vaikino, tai nė vieno iš šių, labiausiai propaguojamų gundymo triukų neturėtumėte panaudoti.

I triukas: žvilgsnis

Užburkite vaikiną savo žvilgsniu. Patartina paeiliui keisti jausmingą su droviu žvilgsnius. Aistringai pažvelkite vyrui tiesiai į akis, po to nukreipkite žvilgsnį į šalį ir trumpai žvilgtelėkite iš padilbų. Nepamirškite darydamos makiažą ryškiai pabrėžti savo blakstienų, vokų ir antakių.

Rezultatas

Didžiausią merginų klaidą per pirmąjį pasimatymą galima nusakyti vienu žodžiu: persistengė! Atsisėskite prieš veidrodį ir pabandykite išbandyti tą triuką. Veikiausiai jūsų aistringo žvilgsnio imitacija šokiruos jus. Įsivaizduokite, ką turėtų pamanyti vaikinas, kai jūs visą valandą žvelgsite į jį tai kaip įniršusi kobra, tai kaip įsižeidęs žiurkėnas.

II triukas: raudona spalva

Raudona spalva nepaprastai traukia stipriąją lytį, be to, vyrai mėgsta sukneles vilkinčias merginas. Eidamos į pirmąjį pasimatymą, apsirenkite raudonai. Suknelės modelis turi pabrėžti tą kūno dalį, kuria labiausiai didžiuojatės– iškirptę, atvirą nugarą ar ilgas kojas.

Rezultatas

Dauguma vyrų vengia raudonos spalvos. Jiems ji asocijuojasi su stresu. Paklauskite savo pažįstamų vyrų ir sužinosite, kad jie stipriau reaguoja į spalvas nei moterys. Dekoltė ir skeltukų gylis priklauso nuo jūsų skonio, kultūringumo ir noro atsidurti jo lovoje per pirmąjį pasimatymą stiprumo.

III triukas: gaudyti kiekvieną jo žodį

Per visą pokalbį klausykite vaikino atidžiai, nesiginčykite su juo ir stenkitės atsakydamos pratęsti jo mintis. Klausinėkite, skatindamos tęsti pokalbį, demonstruokite susidomėjimą jo atsakymais ir jo nuomone, kad vaikinas visą laiką jaustųsi užtikrintai ir nevaržomai.

Rezultatas

Mergina su raudona suknele, be perstojo spoksanti į akis ir sunkiai išlemenanti rišlų sakinį – ideali kandidatė į vienos nakties meilužes. Pakankamai seksuali, kad kaitintų aistras, ir pakankamai kvaila, kad vaikinas nenorėtų vargti su ja ilgai. Jeigu to jūs nesiekiate, netylėkite kaip žuvis ir nelinksėkite galva kaip tuksenantis genys, o bendraukite natūraliai ir rodykite susidomėjimą tada, kai pašnekovas jį tikrai sužadina.

IV triukas: seksualios pozos

Sėdėdamos šalia vaikino, pademonstruosite visą savo gracingumą, nutaisiusios seksualią pozą. Vieną koją užmeskite ant kitos, sukryžiuokite jas kuo glausčiau, atkiškite klubą. Ši poza viliojančiai išlenkia stuburą ir traukia vyro dėmesį. Periodiškai keiskite kojas.

Rezultatas

Flirto patarėjai negali pamiršti garsiųjų Sharon Stone judesių iš „Esminio instinkto“. Jie vis tebesiūlo tai pamėginti padaryti realiai. Jei vaikinas atspės, iš kur nusižiūrėjote tuos judesius, tai jis – tikrai normalus kandidatas. Jeigu gašliai apsilaižys ir nutils, ieškokite kito, ne tokio kvailo.

V triukas: kvėpavimo sinchronizavimas

Pasistenkite priderinti savo kvėpavimą prie jo, prisitaikyti prie vaikino ritmo. Kartkartėmis palytėkite jį, paglostykite. Lengvas flirtas ir žaidimas jo kaklaraiščiu nepakenks.

Rezultatas

Kvėpavimo pratimai – geras dalykas, kai užsiimate joga, bet ne viešoje vietoje ir per pirmąjį pasimatymą, o glostymai ir manipuliacijos jo kaklaraiščiu atrodys nenatūraliai. Sudarysite seksualiai nepatenkintos būtybės įvaizdį. Veikiausiai vaikinas paskubės jums suteikti pagalbą.

VI triukas: kviečia merginos

Paleiskite lėtą muziką ir pakvieskite jį šokiui. Šokdamos stenkitės kuo labiau prisiglausti prie jo, padėkite galvą ant peties, paglostykite jo nugarą ir šnabždėkite į ausį gundančius žodžius.

Rezultatas

Dauguma vyrų nemėgsta šokti. Į pasiūlymą pasisukti jo glėbyje jis reaguos įtariai. Kuo baigsis tokios manipuliacijos rankomis, jau minėjome anksčiau. Jei norite pabūti su juo vienu du, verčiau pasiūlykite kartu pasivažinėti riedučiais ar dviračiais.

7 triukas: kūno kalba

Pabandykite ranka pažaisti su kokiu nors daiktu, imituodamos glamones. Jausmingai įsikąskite šiaudelį ar rašiklį, ant piršto užvyniokite plaukų sruogą, užlašinkite gėrimo lašą sau ant iškirptės ir rūpestingai nuvalykite jį pirštu.

Rezultatas

Jeigu ruošiatės filmuotis naujame Tinto Brasso filme, tai jūs – šaunuolė. Jeigu atėjote į pirmą pasimatymą su potencialiu kandidatu į gyvenimo partnerius, tai neišlaikėte egzamino.

 

Paskelbta: 2013.12.03