Dabarprisijungę:
172 212
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Kada mergina gražiausia? Atsako vaikinai!

 

Gyvenime būna tokių mažyčių mažyčių akimirkų, kai mes, merginos, esame sau gražios. Tada galime žiūrėti į veidrodį ir pačios sau tyliai ištarti „aš esu graži“.

Tačiau šį kartą apie tai, kokios kartais mes sau gražios, straipsnio nerašysiu. Parašysiu apie tai, kada mes, merginos, esame gražios jiems, mūsų mylimiems vaikinams. Taigi, pristatau jums 28 atsakymus į klausimą: „Kada tau mergina yra gražiausia?“

VAIKINŲ ATSAKYMAI:

„Bet šiaip labai sunku išrinkti vieną momentą, tai bus keli. Na, man mergina yra gražiausia, kai šypsosi, aišku, bet dar ir kai specialiai kalba nesąmones rimtu veidu, na, ir kai iš tikro įsijautusi klauso ko nors ir nešneka, nes tada ta pati natūraliausia veido išraiška būna.“ Andrius 20 m.

„Iš ryto.“ S. 20 m.

„Merginos gražiausios tada, kada spinduliuoja savo natūraliu žavesiu, o ne blizga nuo per didelio kiekio makiažo, kai nuoširdžiai juokiasi arba droviai šypsosi. Asmeniškai man jos gražiausios likus 5 sekundėms iki pabučiavimo, nes tą akimirką jų akys spinduliuoja paslaptingumu ir jaukumu tuo pat metu.“ J. E. G. 22 m.

„Kai nuoširdžiai šypsosi.“ Gediminas 19 m.

„Turbūt prieš pat prieš pat pabučiuojant ją. Kažkokia nežemiška migla viską apsuka.“ Augustas 20 m.

„Man mergina gražiausia, kai ji šypsosi, palaidais plaukais, neprisidažius, nesikeikia, nerūko, nėra „fyfa“, laisvai ir be jokių suvaržymų bendrauja, supranta humorą (net ir juodą), nenuvertina savęs ir yra protinga. Kūno sudėjimas turi būti normalus, t. y. turi būti mėsos ir kitų audinių, ne tik kaulai. Skaniai kvepia bei pritraukia tavo dėmesį savo išskirtinumu, bet nelabai iššaukiančiu.“ Marius 20 m.

„Man tai ryte, kai prabunda gražiausia būna.“ A. J. 25 m.

„Gražiausios tada, kai šypsosi iš laimės ir akyse matosi džiaugsmo žiburiukai, va tada ir būna man gražiausios.“ Mindaugas 22 m.

„Visada maniau, kad merginos gražiausios, kai jos tokiomis jaučiasi (savimi pasitikinčios). Galbūt tiesa, tačiau visgi patraukliausios akiai merginos lieka besišypsančios droviai ir neapgalvotai. Toks pirmųjų žvilgsnių kontaktas glosto savimeilę ir nevaldomai kviečia prieiti apkabinti tą žavingą, trapų kamuoliuką.“

„Gražiausios merginos tada, kai kartais pamiršta tokiomis būti.“

„Visada graži mergina bus ta, kuri sugebės santūriai apsimesti nepastebinti, jog negali nuo jos atitraukti akių.“ Greitmantas 25 m.

„Man tai mergina gražiausia iš ryto: nesidažiusi, susivėlusi ir dar jei su kokia vyriška „maikute“. Gediminas 22 m.

Kai girta ir nesidažiusi.“ Karolis 24 m.

„Pavasarį beveik visos merginos yra gražios, o šiaip tai kai panelė nėra ten prisidažiusi „belekiek“ ir spinduliuoja moteriškumu.“ Lukas 20 m.

„Chilinant“, „relaxinant“ ar šiaip nieko neveikiant, bet, kaip sakant, leidžiant gerai laiką, na, kad, kaip sakant, kada laiminga būna, nes kai susirūpinusi, liūdna, tai tada nežinau... Nesimato to grožio. Jei sportuojanti, tai nelabai gal irgi, dirbanti – tai perdaug rūpesčių tada ir neatsiskleidžia grožis visas.“ Vytautas 23 m.

„Man mergina gražiausia ryte, ką tik atsikėlusi su plaukų kupeta ant galvos.“ Deividas 21 m.

„Mergina gražiausia tada, kai ji būna savimi.“ Edgaras 22 m.

„Ryte.“ Antanas 20 m.

„Mergina gražiausia atrodo tada, kai šypsosi ir jaučiasi laiminga.“ Ernestas 22 m.

„Kalbant apie veiksmą, tai nedvejodamas galiu atsakyti: mergina gražiausia šokdama. Nesvarbu, kokį šokį, tiesiog tuo metu nuo merginos neįmanoma atitraukti akių. O šiaip dar priklauso nuo aprangos, figūros, veido bruožų. Gražiausios merginos, kurios sugeba subtiliai pabrėžti savo seksualumą ir tuo pačiu išlikti gana paprastos. Na, o svarbiausia, kad veidą puoštų žaisminga šypsena.“ Ignas 26 m.

„Man asmeniškai mergina gražiausia yra tada, kai ji būna ką tik atsikėlusi, susivėlusi, dar neprisidažiusi ir panašiai, besišypsanti ir besirąžanti... tai mane tiesiog varo iš proto.“ Tomas 21 m.

„Man mergina yra gražiausia, kai ji būna paskendusi savo mintyse, svajoja apie ką nors.“ Ligitas 18 m.

„Man gražiausia tada, kada jinai yra protinga.“ Mindaugas 25 m.

„Man gražios merginos tada, kada jos gražiai atrodo.“ Kasparas 29 m.

„Lakoniškai galiu pasakyti, kad gražiausia mergina būna tada, kai tik pabunda ryte, besišypsodama pažvelgia tau į akis ir pasako „labas rytas“, tokiu mieguistai gergždžiančiu balsu.“ Mantas 21 m.

Gražiausia, kai bando alkūnėmis pasiekti bambą (iš serijos, kad negalima lyžtelti alkūnės, tai taip pat vienu metu alkūnėmis negalima pasiekti bambos). O jei rimtai, tai nagrinėjant klausimą „kada?“, kai yra laiminga ir linksma (šypsosi akimis) ir jaučiasi patogiai savame kailyje (nenukrypstant į kraštutinumus, kaip tūnojimas kampe ar pasikėlimas). P. S. Teko skaityti citatą, kurios autoriaus niekaip nepamenu: „Nėra negražių moterų, yra tik apsileidusios.“ Edmundas 25 m.

„Tada, kai ji yra savimi.“ Justas 20 m.

Štai ką mąsto patys vaikinai. Nustebino? Ar vis tik nujautėte, kad jūs jiems gražios? Ir vis tik grožis – subjektyvus dalykas. Svarbiausia, kad atsirastų (arba jau atsirado) tas, kuriam jūs būsite graži visada.


Paskelbta: 2013.07.22