Dabarprisijungę:
216 210
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Vasario 29d. Switched! saldainis - "Visions"!

Aš esu muzika – kokybiška ir žaisminga, šokanti ir kviečianti prisijungti. Switched! komandos nariai įjungė mane tam, kad galėčiau Tau pranešti: ateik į „Men‘s Factory“ vasario 29 dieną, jie įjungs ir Tave. Paskutinįjį vasario penktadienį organizuojamas vakarėlis „Visions“ iš žiemos miego su trenksmu prikels visus, dar neprabudusius audringam pavasariui. Patyrusių didžėjų bei renginių organizatorių kompanija Switched! pagaliau atskleis ilgai brandintą skoningo vakarėlio viziją, priversiančią visus nesustabdomai judėti šokių aikštelėje.


Switched! – tai prie Dj pulto jau seniai viešpataujančių didžėjų bei renginių organizatorių komanda, susitelkusi vienijama siekio sukurti kuo idealesnius tiek didelius, tiek mažus ir jaukius vakarėlius bei kitus renginius, kurių maratono startą ir pažymės debiutinis „Visions“ vakarėlis. Jo metu klubo lankytojams jau pažįstami diskžokėjai Chica, Lukis bei Norman T gros kokybišką, nuoširdžią, visada šviežią bei įdomią, turtingą aukščiausios klasės ritmais bei visą save iššokti verčiančią muziką.

Ypatingas vakarėlio desertas – RyRalio komandos narys Lauris Lee. Tai bus pirmasis klubinės muzikos žvaigždės, vieno žinomiausių Lietuviškos house muzikos kūrėjų bei atlikėjų pasirodymas klube “Men’s Factory”, tad išskirtinė nuotaika klubą užpildys nuo grindų iki lubų.

„Visions“ vakarėlio dalyvius puikiai nuteiks ne tik didžėjų muzikinės variacijos. Swiched! komanda kartu su subtilaus balso bei akivaizdaus talento savininke she pristatys naują muzikinį singlą „Flashlights“. Prie kompanijos prisijungs ir muzikos žonglierius Vittan su muzikinėmis – kompiuterinėmis improvizacijomis. Be šių pasirodymo ypatingą vakaro atmosferą padės sukurti ir netikėtai pasikeitęs klubo „Men‘s Factory“ interjeras, energingosios Switched! Go Go mergaitės, vakarėliui specialiai paruošti šviesos efektai, rėmėjų dovanos bei intriguojančios staigmenos.

Aš – ne tik nestabdoma muzika, bet ir jaukaus vakarėlio vizija. Esu gyva, nes tokią mane sukūrė ir įjungė Switched! komanda. Vasario 29 dieną ateik į „Men‘s Factory“ ir audringam judesiui, spalvingai muzikai bei nepamirštamai nuotaikai ji įjungs ir Tave.
Paskelbta: 2008.02.22