Dabarprisijungę:
214 296
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Sėkmingo pasimatymo taisyklės

Dar kartą grįžote iš nepasisekusio pasimatymo? Niekas nesako, kad vaikščioti į susitikimus ir rasti tinkamą partnerį lengva. Pirmi pasimatymai paprastai būna visai ne tokie, kokių norėtume, juos lydi netikėtumai ir įvairūs kuriozai. Antras pasimatymas dažniausiai sekasi geriau, o jei įvyksta trečias, reiškia, santykiai nenutrūks.

Pirmajam pasimatymui būtina kruopščiai pasiruošti. Čia pravers žinoti svarbiausias pasimatymų taisykles.

Daug kas ruošdamiesi į pirmąjį pasimatymą pernelyg išsipusto arba apsirengia atmestinai. Norint išvengti tokių klaidų, reikia išmanyti etiketą, tinkamai ir maloniai elgtis. Pasimatymai – tarytum žaidimas, o kiekvienas žaidimas turi savas taisykles.

Ką daryti, kad pasimatymas pavyktų:

1. Apsirenkite taip, kad paryškintumėte savo grožį.

2. Nevėluokite. Vėlavimas į pasimatymą sudaro įspūdį, kad jis jums nesvarbus.

3. Mėgaukitės pasimatymu. Rasti tinkamą žmogų ir sielos draugą – sunkus „darbas“, bet jis gali būti malonus.

4. Sakykite komplimentus, nesvarbu, moteriai ar vyrui. Žmonės stengiasi pasipuošti pasimatymui, todėl jiems malonu išgirsti komplimentą.

5. Stenkitės sudominti. Klausinėkite, dalinkitės savo įžvalgomis, kalbėkite apie laisvalaikio pomėgius, skaitytas knygas, matytus filmus.

6. Tiesiai šviesiai pasakykite, jei žmogus jums nepatinka ir jūs nebenorite dar kartą susitikti. Žaisti kitų žmonių jausmais – savanaudiška. Jei žmogus jums nepatinka, negaišinkite vienas kito laiko ir judėkite į priekį.

7. Susitikinėkite su tais žmonėmis, kurie jus traukia, nesvarbu, ką sako ar pataria jūsų draugai. Pritarimą turi duoti jūsų širdis, o ne aplinkiniai žmonės.

8. Išlaikykite teigiamą nuostatą ir gerą nuotaiką, net jei jums atrodo, kad pasimatymas nenusisekė.

8. Iš anksto planuokite pasimatymo eigą. Jei sukursite veiksmų planą, viskas eisis kur kas sklandžiau. Geriau suvaldysite įtampą.

9. Provokuokite pašnekovą pokalbiui ir bendravimui.

10. Pasimatymas yra šventė ir abiems privalo būti linksma. Juokaukite. Juokas laužo bendravimo sienas.

Ko per pasimatymą nereiktų daryti:

1. Neskambinėkite, nerašinėkite žinučių ir elektroninių laiškų žmogui, su kuriuo ką tik pradėjote susitikinėti (nebent jis pats jums parašytų).

2. Nesusitikinėkite su žmonėmis, kurie seniau jus yra įskaudinę. Didelė tikimybė, kad jie ir vėl jus įskaudins.

3. Niekada nevėluokite į pasimatymus. Nemandagu. Jei pasikeitė jūsų planai, informuokite ir visada atsiprašykite.

4. Per pasimatymus nemeluokite apie savo gyvenimą. Tiesa visada yra geriau nei melagingi faktai, kurie vis tiek paaiškės. Nė vienas žmogus nėra tobulas. Įspūdį padarykite natūralumu ir tikrumu, o ne melu.

5. Nebūkite pernelyg pasiekiamas. Neikite į pasimatymus kiekvieną dieną. Pabūkite su draugais. Kartais atsisakykite kvietimo į pasimatymą, tačiau sutarkite jį kitai dienai.

6. Pačioje santykių pradžioje neatskleiskite per daug informacijos apie save, nes galite išgąsdinti.

7. Pasimatymų metu nestebėkite aplinkinių žmonių. Visą savo dėmesį sutelkite tik į partnerį. Nesiblaškykite.

8. Būkite mandagus ir negerkite per daug alkoholio. Geros manieros yra svarbiausia.

9. Nepamirškite saugumo. Tai labai svarbu merginoms. Pirmieji pasimatymai turėtų vykti viešose vietose, kur daug žmonių. Praneškite savo draugams kur ir su kuo einate į pasimatymą.

10. Per pirmą pasimatymą nesidalinkite asmenine informacija – namų adresu, asmeninėmis gyvenimo detalėmis ir panašiai.

11. Nesimylėkite per pirmą pasimatymą. Jei žmogus jums įdomus, pažinkite jį labiau. Seksas potencialius romantiškus santykius gali paversti tik vienos nakties nuotykiu.

12. Niekada nesusitikinėkite su vedusiu žmogumi. Statistika rodo, kad tokie santykiai neturi ateities. Susitikinėdamas su vedusiu žmogumi įvelsite save į melo, apgaulės ir neištikimybės liūną.

 

Paskelbta: 2013.05.29