Dabarprisijungę:
204 288
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Naujas. Karštas. Ironiškas. Pirmasis Manto vaizdo klipas „Lovefool Tonight“.

Šiandien „GCW Champagne Bar“ pristatytas pirmasis dainininko Manto vaizdo klipas „Lovefool Tonight“ bei dokumentinis filmas apie vaizdo klipo kūrybą. Mantas: „Jei tik yra galimybė, renkuosi dainuoti gyvai. Mano meilė ir įkvėpimas yra scena. Gal todėl pirmasis mano vaizdo klipas pasirodė tik dabar. Nors gal ir geriau palūkėti kiek ilgiau ir sukurti kažką „vežančio“, o ne „kepti“ klipus vieną po kito gerai net nesusimąstant, kokia yra žinutė, kurią siunčiu klausytojams“.

Klipas buvo filmuojamas gruodžio mėnesį, o parengiamieji darbai buvo pradėti jau spalio mėnesį, kai Lietuvos publikai buvo pasiūlytas konkursas „Sukurk naują dainininko Manto įvaizdį“.

„Dalyvavau keliuose TV realybės šou, ten mane rengė stilistai. Pabuvojau visokių personažų kailyje. Nežinau kodėl, bet panašu, kad žmonėms patinka mane matyti vis kitokiame amplua. Būtent iš to ir kilo idėja klipe pasirodyti su toreodoro kostiumu ar mėgdžiojant Robbie Williams stilių. Visi nori manęs vis kitokio, perša savo nuomonę, tačiau užtikrinu, kad tik aš pats žinau, koks esu ir kaip turiu atrodyti“, - MTV sakė Mantas.

Klipo režisierius Ričardas Matačius (RGB): „Su Mantu buvo labai lengva dirbti. Kamera jį iškart „pamėgo“. Jis drąsus, plastiškas, turi savo viziją, kaip viskas turi atrodyti. Buvau nustebintas jo profesionalumo. Neretai net žinomi Lietuvos kino aktoriai lėtai apsipranta filmavimo aikštelėje, o su Mantu viskas buvo kitaip. Dainos tekstas ironiškas, o tai irgi padiktavo šiek tiek kitokį braižą. Manau, mums pavyko nufilmuoti puikų klipą ir perteikti viską, kas Mantui šiuo metu aktualu jo muzikoje, gyvenime ir kūryboje“.

Klipo kūrėjai ir Mantas neatskleidžia, kiek atsiėjo klipas: „Kainavo nei daug, nei mažai: visas jėgas ir visą kūrybinį polėkį. Išgyvenu pokyčius, į viską žiūriu kitaip. Ironiškai. Pamatysite, mano muzika keičiasi ir greitai pasirodysiantis naujas albumas klausytojams bus netikėtas“, - juokėsi Mantas.

„Lovefool Tonight“ vaizdo klipas MTV eteryje pradedamas transliuoti ateinančią savaitę. MTV Networks Baltic Talentų ir Muzikos vadovas Vidmantas Čepkauskas gerai įvertino tiek naują Manto dainą, tiek klipą: „Daina patiko, bet kai pamačiau vaizdo klipą, ji suskambo naujai. Nedvejodami „Lovefool Tonight“ suteikėme aukščiausią įmanomą starto poziciją - „Fresh” kategoriją visų trijų Balijos šalių grojaraščiuose. Stengiamės palaikyti ir visaip motyvuoti vietinius kokybiškos muzikos ir vaizdo kūrėjus. Pastaruoju metu MTVNB eteryje vyksta tikras Lietuviškos muzikos ir klipų renesansas. Mantas, kaip ir Jurga bei „Happyendless“, gali tikėtis dėmesio ir sėkmės už Lietuvos ribų.”
Paskelbta: 2008.02.22