Dabarprisijungę:
76 90
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Ar jau pradėjote švęsti Orgazmo dieną?

Ši diena paskelbta Tarptautine orgazmo diena. Jei paieškotume internete, be šios datos rastume dar kelias Orgazmo dienas.

Gegužės 9 d.

Gegužės 9-ąją Tarptautine orgazmo diena 2002 metais paskelbė 35000 Brazilijos miestelio Esperantinos gyventojų. Nors šiandien jau niekas nebeprisimena, kokia buvo tikroji tokios šventės atsiradimo priežastis, ji švenčiama kasmet labai pompastiškai. Gatvės išpuošiamos gėlėmis ir falais, žmonės šlovina orgazmą kaip Dievo dovaną, o prostitutės dalina patarimus sekso klausimais, skaitomos paskaitos, vyksta seminarai ir viešos diskusijos. Entuziastai žodžiais kovoja dėl geresnio seksualinio gyvenimo ir moterų teisių į orgazmą, nes tik 73 procentai moterų jį patiria.

Liepos 31 d.

2008 metais Didžiojoje Britanijoje liepos 31-oji buvo paskelbta Nacionaline orgazmo diena. Prieš tai surengta plati gyventojų apklausa parodė, jog 46 procentai šalies moterų niekada nepatiria orgazmo arba labai retai pasiekia kulminacinį malonumą. Ši britų iniciatyva turėtų pagerinti tokią liūdną padėtį.

Gruodžio 22 arba 23 d.

Bene daugiausia pastangų įvesti tarptautinę šventę padėjo organizacija „Global Orgasm for Peace“, paskelbusi žiemos saulės grąžą (gruodžio 22 ar 23 d.) Pasauline orgazmo diena. Organizacija ragina žmoniją teigiama daugybės orgazmų energija palaikyti taiką pasaulyje. Visi žmonės tą dieną savo orgazmus turi skirti taikai. Siekiant šio tikslo, lytinį aktą turi lydėti teigiamos mintys apie taiką, ir nesvarbu, ar orgazmas patiriamas su partneriu, ar individualiai.

Rugpjūčio 8 d.

Tarptautinė orgazmo diena rugpjūčio 8-ąją švenčiama nuo 1998 metų. Šventės šūkis – vientisas pasaulio orgazmas. Tai turėtų būti energijos, ekstazės, malonumų diena.

Šventės iniciatorius biseksualas Aleksas Hirka teigia, kad šią dieną verta dovanoti seksualias dovanas, užsiimti vaidmenų žaidimais, persirenginėti kaip per karnavalą.

Tai švenčiame šiandien tą Orgazmo dieną ar nešvenčiame? Reikia apsispręsti, kol dar diena neprabėgo!

Parengė Inga Varnaitėalfa.lt

Paskelbta: 2012.08.08