Dabarprisijungę:
192 260
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Kaip pasakyti, kad nori sekso?

Apskritai vyrams reikia daugiau sekso, nei moterims. Kartais testosteronas užvaldo vyro galvą (ir kitą taip pat) ir tai skatina seksualinį aktyvumą. Nesutramdomas vyriškas noras dažnai sukelia neigiamą reakciją moterims: jos sako, kad viskas, ko vyrai nori iš moterų – seksas.

Be abejo seksas – ne vienintelis dalykas, kurį moterys „atsineša“ į santykius, tačiau vyrams reikia sekso ir jie turi rasti būdą pasakyti tai moterims. Štai keli variantai kaip pasakyti, kad nori sekso.

Aš tavęs noriu

Geriausias būdas parodyti, jog nori išdykauti – akivaizdžiai parodyti, kaip tu trokšti moters būtent šiuo momentu. Pasakyk, jai, kad jautiesi pilnas energijos, tau kyla temperatūra ir suteik jai šiek tiek „gyvuliškos“ energijos. Tačiau tokia technika sudaro įspūdį, kad tu esi priklausomas nuo sekso patinas, kuris išnaudoja moteris tik dėl sekso. Geriau rinktis subtilesnį prieigą ir leisti jai viską suprasti neperžengiant tam tikrų ribų.

Geriausias būdas parodyti, kad nori kai ko – labai švelnūs prisilietimai. Gulėdamas lovoj švelniai liesk jos kojas ir brauk ranka į vidinę šlaunų dalį. Švelniai judėk į viršų, masažuok spenelius, kad moteris susijaudintų; sukelk jai pojūčius, kuriems ji nesugebės atsispirti. Kai mergina pakankamai susijaudins, ji pati imsis darbo ir labai dosniai tau atsilygins.

Priversk ją gerai jaustis

Kitas būdas pritraukti dėmesį – pasitrinti į partnerę kai būnat apsikabinę. Ji turėtų pajusti kažką kietą besiremiantį į jos koją ir dėl to jai gali kilti noras patenkinti tavo seksualinius poreikius. Jeigu ji nereaguoja, tiesiog primink jai, kad paliksi ją ramybėje ir eisi miegoti.

Kitas variantas – atsidurti jai už nugaros ir švelniai bučiuoti jos kaklą. Aistringai bučiuodamas jos kaklą lėtai pakilk link ausies ir pašnibždėk, kad nori su ja suartėti. Būk išradingas: pasakyk, kad ji šiandien ypatingai seksualiai atrodo ir tu nori mylėtis su ja visą naktį. Kiekvieną kartą sakyk skirtingą komplimentą, kad moteris liktų sužavėta ir neimtų nuobodžiauti. Pagrindinė mintis tame, jog reikia pozityvių ženklų: rodyk teigiamas užuominas, kurias mergina greitai atpažins ir atitinkamai reaguos.

Jeigu nori turėti nuolatinius lytinius santykius su viena partnere, užtikrink tų santykių įvairovę. Bandyk įvairinti technikair jūs abu būsite patenkinti. Galų gale parodyk moteriai savo prieraišumą, meilę ir už tai tu būsi dosniai apdovanotas!

alfa.lt

Paskelbta: 2011.10.11