Dabarprisijungę:
172 240
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Penki didžėjai, klubas „Global“ ir magiškos nakties aura.

Šeštadienį (2008 02 09) Klaipėdos klubo „Global“ vakarėlyje „Magic Five“ už pulto stos užburiantis didžėjų penketas, kurio muzika tarpusavyje puikiai dera: Sat, Yakoff ir Uncle Roll („Deep Frequency“) bei svečiai iš sostinės – Amenas ir Martynas M („Organzza“). Po ilgesnės pertraukos sugrįžtantis į Klaipėdą Martynas ketina pristatyti ne tik savo naują klubinį skambesį, bet ir asmeninės kūrybos. Ilgą laiką tylėjęs su savo vakarėliais „Organzzos” kolektyvas laiko neleido veltui: savaitgaliais juos visus kartu (ar atskirai) buvo galima sutikti įvairiuose Lietuvos klubuose ar vakarėliuose, o darbo dienomis vaikinai pluša namų studijoje, kur pabaigti įrašinėti 3 nauji kūriniai. Jais jau dabar domisi kelios užsienio įrašų kompanijos. Klaipėdos klubinėtojai be asmeninės kūrybos išgirs daug minimal techno ir tamsaus tech house skambesio, kuris, kaip tikisi pats Martynas, nepaliks abejingų.

Pirmą kartą uostamiestyje pasirodysiantis Amenas – perspektyvus šokių muzikos kūrėjas ir atlikėjas, propaguojantis kiek sunkesnius techno ritmus: „Turėčiau nustebinti klausytojus tech house kartu su didingais, euforiškais ritmais. Turiu labai daug dar negrotos naujos muzikos, todėl labai laukiu pasirodymo - stengsiuosi sugroti kuo daugiau kūrinių ir nenuvilti!“, - teigia Amenas.

„Martynas M bei Amenas yra mano ir kolegos Uncle Roll seni geri draugai - ne kartą esame dirbę kartu, vertinu juos kaip profesionalus, rimtus žmones“, - sako Sat. „Magic Five“ vakarėlio metu Sat lankytojams žada pateikti sunkesnę, griežtesnę, tačiau melodingą tech house pusę.

„Aš grosiu electronics tech house stilių, turintį įvairių gražių melodijų. Žadu sukurti gražų varm up setą“, - pasakoja Yakoff. „Magic Five“ pasirodys ir šių diskžokėjų bendražygis, ne kartą linksminęs šio klubo publiką – Uncle Roll: „Turiu labai daug naujų ir magiškų tech house melodijų, pavyzdžiui, naujasis Robert Babicz (kitaip žinomo kaip Rob Acid) kūrinys „Basar“ labai gerai atspindės vakaro temą“.

Kai susitinka visi šie atlikėjai – gimsta magija, kuri ore tvyros šeštadienio naktį. Laikysis iki ryto.
Paskelbta: 2008.02.06