Dabarprisijungę:
172 254
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

5 būdai, kad tave pamiltų

Visi norime būti mylimi, bet sužavėti patinkantį žmogų nėra paprasta. Pateikiame 5 būdus, kaip elgtis, kad jus pamiltų.

Šie penki patarimai pagrįsti manipuliacija žmonėmis, tačiau gerąją prasme. Norime to ar ne, bet įvairiais būdais, kartais to net nepastebėdami, veikiame kitų žmonių elgesį, kad pasiektume, ko norime. Šie patarimai leis suprasti, kaip tiksliai reikia elgtis, kad sužavėtume patinkantį vaikiną ar merginą.

Būkite visur, bet atrodykite nepasiekiama/-as.

Neleiskite dienų namuose. Eikite į renginius, užsirašykite į kursus, sportuokite. Būkite matoma/-as, bet išlikite nepasiekiama/-as. Toks elgesys kels aplinkinių susidomėjimą jumis. Būkite draugiška/-as, bet nerodykite pernelyg didelio susidomėjimo. Jei jūsų susižavėjimo objektas pasiūlys susitikti, pasitarkite dėl laiko. Sakykite, kad esate užsiėmus ir susitarkite dėl kitos savaitės. Duokite laiko jam/jai pajusti, kad patinkate. Visi žinome, kad žmonės nori to, ko negali gauti. Būdama/-as prieinama/-as mažinate savo vertę.

Nebūkite maloni/-us, tegul jis/ji būna malonus/i tau.

Kai žmogus daro kitam gera, jis jaučiasi maloniai dėl dviejų priežasčių: jis didžiuojasi savimi ir džiaugiasi dėl kito žmogaus. Taip jam pradeda dar labiau patikti tas žmogus, kuriam jis daro gera. Venkite būti maloni/-us, nes dar labiau įsimylėsite, o ta meilė gali likti be atsako. Leiskite jam/jai daryti jums gera.

Žiūrėkite jam/jai tiesiai į akis.

Mokslininkai iš Harvardo universiteto atliko tyrimą, per kurį paaiškėjo, kad įsimylėjėliai nuolat žiūri vienas kitam į akis. Beveik 75 procentus jie žvelgia į vienas kito akis, atsiribodami nuo išorinio pasaulio ir likdami tik dviese. Jei žiūrėsite į susižavėjimo objekto akis, „apgausite“ jo smegenis. Jis/ji jaus įsimylėjimą, nes smegenys išskirs feniletilaminą – įsimylėjimo hormoną.

Nesižvalgykite.

Jei norite, kad žvelgimas į akis veiktų, stenkitės nesižvalgyti į šalis. Jei prie jūsų pokalbio prisijungs kitas asmuo, lėtai nusukite į jį savo žvilgsnį ir vos tik jam baigus sakinį vėl pasižiūrėkite į susižavėjimo objekto akis. Tegul feniletilaminas nenustoja gamintis.

Išplėskite vyzdžius.

Mokslininkai atliko tyrimą. Jie davė labai panašių moterų nuotraukas, kurias suskirstė į dvi grupes. Vienose moterų vyzdžiai buvo didesni už kitų. Vyrai beveik visus kartus, geriau įvertino tas moteris, kurių vyzdžiai buvo didesni. Jūsų vyzdžius išplės prigesinta, romantiška šviesa.

alfa.lt

Paskelbta: 2011.08.09