Dabarprisijungę:
194 274
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Neištikimybė: 10 konspiracijos patarimų

Visi puikiai žinome, kad mūsų pasaulyje gyvena vyrai, kurie gyvena dvigubą gyvenimą. Juos viskas tenkina: namuose žmona su vaikais ir skani sriuba, o kažkur – seksuali meilužė. Kam kažką keisti? Bet tokie donžuanai turi suprasti, kad tokioje situacijoje jie turi būti ypač atsargūs ir reikia stengtis, kad žmonai nekiltų nė menkiausio įtarimo, kad jos vyras neištikimas.Taigi, kokių principų reikėtų laikykis, kad tavęs nesučiuptų:

1. Būkite atsargūs su technika:mobilieji telefonai, autoatsakikliai gali lengvai pakišti jums koją. Patys suprantate, žmonai sužinoti neseniai skambinusio žmogaus tel. numerį nebus sunku. Savo mobilųjį visada laikykite prie savęs ir jokiu būdu neskolinkite žmonai. Meilužei taip pat nereikia žinoti jūsų namų telefono.

2. Nesiveskite žmonos į tas vietas, kur būnate su meiluže. Oficiantai gali jus atpažinti ir pradėti uždavinėti nereikalingus klausimus pvz., „malonu Jus vėl čia matyti…“, „Jums kaip visada?“ ir t. t. Kam sukelti nereikalingų įtarimų.

3. Nesusirašinėkite su meiluže kompiuteriunamuose. Tai pavojinga ir nereikalinga.

4. Kad ir kaip norėtųsi, nesiveskite meilužės į savo namus. Ji gali „netyčia“ palikti lūpdažį vonioje arba apatiniai „netyčia“ nukris po lova (ir atspėkite, kas pirmas juos ras?), taip pat ji būtinai paliks lovoje plaukų arba daugiau pasikvepins, kad lovoje liktų jos „pėdsakų“. Patikėkite, meilužės gudrios ir jos žino, ką daryti.

5. Mylėkitės su žmona. Jei jūs nustosite teikti dėmesį žmonai, jai gali kilti įtarimų, tačiau seksualiai patenkinta moteris ne tokia atidi.

6. Nustatykite tikslų susitikimų su meiluže grafiką, kad iš anksto pasakytumėte žmonai, kada vėluosite po darbo ar turite reikalų. Sugalvokite realias priežastis, kad ji būtų rami. Jei susitikimas neįvyko, neskubėkite anksti namo, kad nekiltų įtarimų.

7. Jei jūs turite mažamečių vaikų, negalvokite, kad šalia jų galima laisvai šnekėti telefonu su meiluže. Būkite atidūs, iš vaikų galima daug ko tikėtis: „Mama, tėtis žadėjo tetai Aldonai nupirkti raudonus apatinius, aš irgi noriu.“

8. Prižiūrėkite kaklą bei nugarą, kad neliktų jokių žymių nuo moters nagų, dantų. Kai kurios nevalingai sekso metu kimba Jums į nugarą nagais, tad reikia būti atsargiems.

9. Paprašykite savo meilužės, kad nesinauduotų kvepalais, argumentuodami, kad jums patinka jos natūralus kūno kvapas. Apie lūpdažius net nekalbu, patys turite suprasti. Geriausia sakyti, kad Jūs nekenčiate to skonio ir net nebučiuosite jos, kol ji bus pasitepusi lūpas.

10. Moteris visada nori būti pirma, joms nepatinka ilgai būti antroje vietoje. Taigi ankščiau ar vėliau jums teks baigti savo romaną. Dvigubas gyvenimas neveda prie gero – tai reikia suvokti iš anksto, bet spręsti jums. Jei nusprendėte “daryti posūkį į kairę“, darykite tai viską labai gerai apgalvoję, nes dėl jūsų silpnybės gali iširti šeima ir pasikeisti niekuo nenusikaltusių žmonių likimai.

 alfa.lt

Paskelbta: 2011.07.26