Dabarprisijungę:
196 224
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Ar gerai įsivaizduoti kažką kitą sekso metu?

Jei paklaustumėte moterų apie jų erotines fantazijas, sekso ekspertė dr. Laura Schlessinger sako, kad dauguma mūsų neprisipažintų. Dažniausi atsakymai būtų: „o, aš neturiu jų daug. Tai būtų nemandagu”. Arba „aš negaliu kalbėti apie jas. Jos tikrai ligotos.” Ir netgi „koks skirtumas? Jis niekada to nepadarytų”.

Nemandagu ar ligota? Kaip mūsų seksualumo naudojimas gali sukelti drovumą, nepatogumą ar gėdą? Tai lyg sakymas, kad geros mergaitės apie tokius dalykus negalvoja. Tačiau kiekvienas, turėjęs ilgalaikius santykius žino, kad monogamija kartais lygi monotonijai. Dr. Laura sako, kad fantazijos gali pridėti tam tikro prieskonio.

3 procentai porų mylisi vieną kartą per dieną

Yra daug baimių, susijusių su seksualinėmis fantazijomis. Iš tikrųjų, jos tėra erotinės mintys, kurios leidžia jaustis seksualesniems. Jos jaudina ir puikiai prisideda prie „to momento“. Tyrimai rodo, kad dauguma žmonių mėgsta fantazuoti, bet mylėtis tik su tuo žmogumi, kurį myli ir su kuriuo gerai jaučiasi. Kitais žodžiais tariant, jie naudoja fantazijas, kaip afrodiziaką. Žmonės, kurių seksualinio pasitenkinimo lygis yra aukščiausias, yra tie, kurie panaudoja fantazijas, nes jos prideda jaudulio, ypač tada, kai santykiai tampa itin kasdieniški.

Ir jei jūs negalvojate, kad partneris pasius, kai jūs pasakysite Mielasis, pabandome kažką kitaip šiąnakt, kai jūs užsidėsite palaikymo komandos vadovės kostiumą ir iššoksite iš vonios, jums gali pasisekti. Turbūt nėra nei vieno vyro, kuris tam atsispirtų.

Kalbant apie partnerius, jūs netgi neprivalote būti savo mintyse su vienu ir tuo pačiu žmogumi, taip dr. Laura duoda leidimą įsivaizduoti, kad lovoje (ant virtuvinio stalo ar viešam paplūdimyje) esate su kažkuo kitu:

Dažniausiai pasitaikančios tiek moterų, tiek vyrų fantazijos yra tos, kurios susijusios su tam tikra jaudinančia seksualine patirtimi, arba tos, kuriose įsivaizduojama save su vienu ar kitu partneriu. Tai visiškai nereiškia, kad nemylite savo antrosios pusės, bet tai reiškia, kad kartais jums reikia gero starto, kad jaustumėtės seksualesniais ir nesimylėti, kaip įprastai“.

Po to, kai įsivaizduosite, kad jis yra Bradley Cooper, Jake Gyllenhaal ar jūsų kaimynas, kitos dažnai pasitaikančios fantazijos yra oralinis seksas, seksas romantiškoje aplinkoje, padidinta seksualinė galia ar nenugalimumas, ir (tikėkite ar ne), daugumai moterų – seksas per prievartą. Palaukite, ką?

Kilk ir šviesk: rytinis seksas yra gerai jūsų sveikatai!

Taip, mes fantazuojame apie seksą per prievartą, bet ne apie išprievartavimą ar mušimą.

alfa.lt

Paskelbta: 2011.07.19