Dabarprisijungę:
74 126
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Slaptasis vyrų sąrašas: ką jie galvoja per pirmą pasimatymą?

Kaip ir moterys, vyrai turi slaptą sąrašą dalykų, pagal kuriuos vertina dailiosios lyties atstoves. Pateikiame svarbiausius punktus, apie kuriuos galvoja visi vaikinai per pirmą pasimatymą.

1. Ar ji visada taip daug šneka?

Įsidėmėkite – vyrai neturi daug kantrybės, ypač su plepėmis. Tad jei atsipalaidavusi jam tauškiate apie savo drauges, bendradarbius ir naujienas iš bulvarinės spaudos, nenustebkite, kad jo susidomėjimas jumis dings. Stenkitės kalbėtiapie tai, kas domina jį, ieškokite bendrų pomėgių ir interesų.

2. Kiek ji man kainuos?

Gerai pagalvokite prieš užsisakydama patį brangiausią kokteilį arba patiekalą. Patikėkite, didesnį vyro palankumą pelnysite, jei neišlaidžiausite.

3. Ar ji užsimins apie mane socialiniame tinkle?

Po pirmojo pasimatymo vaikinai nerimauja, ar naujoji mergina nepasirodys panaši į serialo „Seksas ir miestas“ heroję Carrie Bradshaw, kuri grįžusi namo negailestingai kritikuos pirmą pasimatymą internetinėje erdvėje.

4. Ar galėsiu ją parodyti savo mamai?

Pirmą kartą merginą pamatęs vyras įsivaizduoja ją nuogą, o antrą – kaip ji elgsis prisistatydama jo mamai. Vyrui labai svarbu, kad jo motina patvirtintų, jog jis rado tinkamą partnerę.

5. Ar ji patiks mano bičiuliams?

Vyrai trokšta susitikinėti su moterimi, kuri pritaptų jo bičiulių kompanijoje. Jei per pirmą pasimatymą kritikuosite maistą, padavėją, restoraną ir viską, ką matote aplinkui, tikrai netapsite jo numylėtine.

6. Ar šiąnakt man pavyks?

Seksas. Seksas. Seksas. Jei dar nesimylėjote, vaikinas kiekvieną akimirką galvos apie seksą ir ar jau tinkamas metas jus gundyti. Jis niekada nežengs šio žingsnio pirmas ir lauks iš jūsų ženklo.

alfa.lt

Paskelbta: 2011.07.15