Dabarprisijungę:
230 284
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Kaip priversti moterį jus pamilti?

Kiek kartų ,daužydamas sau į krūtinę, uždavėte šį klausimą?

Meilė dažnai sužeidžia širdis.Tačiau jei šiandien jaučiatės vienišas, nesustokite. Yra daug būdų nugalėti jūsų sielvartą.

Jei esate nuklydęs nuo teisingo kelio, šios mintys padės jums vėl atsidurti jame.

Atrodykite pritrenkiamai. Nors vedžiojant šunį nereikėtų dėvėti keletą tūkstančių kainuojančio kostiumo ar Rolex laikrodžio, atrodykite tinkamai, kai einate iš namų. Nepamirškite šlakelio kvepalų. Ponai, juk moterų rasite visur. Jei tinkamai atrodysite tik eidami į vakarėlį ar barą, prarasite 95 proc. pasirinkimo. Nemaža dalis sėkmingų santykių užsimezga tiesiog gatvėje.

Nepamirškite akių kontakto. Kai žengiate į naujus santykius su nepažįstamąja, užmegzkite akių kontaktą. Žiūrėkite tiesiai į jos vyzdžius. Savo žvilgsniu sustabdykite laiką. Moteris natūraliai susižavės jumis ir jai skiriamu dėmesiu. Savo akis padarykite seksualesnėmis, praplėsdami jas. Tyrimu nustatyta, jog moterims seksualūs vyrai, turintys išsiplėtusius vyzdžius. Kaip tai padaryti? Paprasčiausiai įdėmiai žvelkite ir pripildykite savo galvą jausmingomis mintimis.

Pasitelkite glamones žvilgsniu. Savo akimis įdėmiai apžiūrėkite jos veidą. Šiek tiek ilgiau užtrukite prie nosies, lūpų. Gėrėkitės jos veidu, kaip žavėtumėtės nuostabiausiu paveikslu. Ji paskęs jūsų dėmesy!

Atkreipkite dėmesį į jos kalbą. Atėjo akimirka, kai nežinote, ką pasakyti? Klausykite, ką sako ji. Jos kalboje ieškokite neįprastų žodžių ar frazių. Paprašykite, kad moteris detaliai jas paaiškintų. Paklauskite jos požiūrio į atitinkamus dalykus. Juk moterims patinka dalintis jausmais ir nuomonėmis.

Išklausykite. Moterims neįdomios šnekos apie rinką, pinigus, akcijas ar variklius. Moterys – kitokios. Joms patinka kalbėti apie jausmus, sukneles, maistą, apsipirkimą, kuris išsprendžia net didžiausias problemas. Neapeikite šių temų, būkite dėmesingas. Tapkite žmogumi, kuriam ji gali išlieti savo emocijas.

Nors šios mintys atrodo lyg natūraliai žinomi dalykai, paklauskite savęs: kaip dažnai iš tiesų jas pritaikote. Būkite atviras.

Pasikliaukite savimi!

alfa.lt

 

Paskelbta: 2011.07.11