Dabarprisijungę:
46 76
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Patarimai vyrams: kaip išsirinkti žmoną

Kažkodėl visuomenė mano, kad vyras dažnai renkasi žmoną, kuri atstos jam tarnaitę! Iš tiesų vyrui tenka labai sudėtinga užduotis – išsirinkti mylimą moterį, vesti ją ir nepasigailėti dėl savo pasirinkimo!

Skirtingai nuo moterų, vyrams ypatingai sunku priimti galutinį sprendimą. Visų pirma, vyrui sudėtinga suprasti moteriškos logikos ypatumus, o visų antra, vyrai orientuojasi pagal išorę, kas dar labiau apsunkina sprendimo priėmimą renkantis pagal “vidų”. Gan dažnai gražios moterys būna “tuščios” viduje ir su jomis net nerandama apie ką pakalbėti…

Sutikit, sudėtinga rasti idealą – moterį, kuri būtų puikios išvaizdos ir tuo pačiu jos vidus taip pat būtų “turtingas”. Labai norisi, kad moteris skaniai gamintų, palaikytų švarą ir tvarką namie, “nesišakotų” dėl vyro išvykų į futbolo rungtynes bei neprieštarautų prieš alaus vartojimą su draugais.

Kaip išsirinkti moterį ir padaryti tai taip, kad laimingai su ja gyventum bei tęstum giminę? Kokie kriterijai svarbūs renkantis žmoną?

Jos šeima, jos mama ir jos santykiai su mama. Jeigu jūsų moteris priprato visada ir dėl visko tartis su savo mama, jeigu ji aptaria su mama kiekvieną savo žingsnį bei gyvenimo detalę, po vestuvių nieko nepasikeis – mama taip ir liks pagrindiniu personažu, su kuriuo bus tariamasi ir aptarinėjama, tačiau aptarinėjamas dažniausiai būsite Jūs.

Jeigu tokia klotis jus nervina, geriau neskubėkite vesti ir dar kartą gerai pasverkite savo sprendimą. Šeimos modelis, įskiepytas į pasąmonę Jūsų žmonai, labai greitai pasireikš pilnu pajėgumu, o pakeisti pasąmoninę “programą” gali tik ilgalaikis psichoterapijos kursas, ir tik tuomet, kai objektas pageidauja keistis!

Jos požiūris į buities operacijas. Moka ar nemoka gaminti – tai nėra svarbiausia, nes išmokti galima labai greitai. Kur kas svarbiau – noras, t.y. ar moteris nori lepinti Jus savo kulinariniais šedevrais. Jeigu tokio noro nebus – situacija prastoka. Jeigu jūsų negąsdina maistas iš pusfabrikačių ir Jūs esate pasiruošęs nemažai laiko leisti virtuvėje – jokios problemos nėra. Tas pats liečia ir tvarką/švarą – jeigu Jūs esate pasiruošęs būti atsakingas už didžiąją dalį namų ruošos, į šį punktą neverta nekreipti daug dėmesio…

Jos požiūris į gyvenimą. Optimistai – užkrečia aplinkinius teigiama energija, palaiko sunkią akimirką, pesimistai – atvirkščiai. Jeigu Jums patinka Jos požiūris į gyvenimą – gerai, jeigu nepatinka, pagalvokite, ar jūs galėsite gyventi kartu…

Jos požiūris į materialias gėrybes. Ar Jūsų išrinktoji dirba? Koks jos požiūris į uždirbtus pinigus ir kaip ji mėgsta leisti pinigus? Jeigu jūs nematote jokių problemų jos įpročiuose, susijusiuose su finansais ir materialiosiomis vertybėmis – viskas gerai. Jeigu Jūs manote, kad moteris leidžia daug pinigų ir neuždirba net dalies jų, tikėtina, kad santuokoje tai Jus pradės erzinti. Kaip rodo praktika, ginčai ir barniai materialiu pagrindu šeimose įvyksta dažniau nei bet kurie kiti.

Jos požiūris į vaikus. Viena svarbiausių šeimos funkcijų yra giminės pratęsimas – vaikų atsiradimas. Jūsų išrinktoji privalo norėti turėti vaikų, ir nebijoti dėl nėštumo prarasti figūros, sutrikdyti karjeros augimą. Jūsų požiūriai į vaikų skaičių šeimoje bei į auklėjimą turi sutapti. Priešingu atveju Jūs neišvengsite prieštaravimų, kurie gali tapti rimtesnių problemų priežastimi.

Šiais laikais sudėtinga įsivaizduoti santuoką be išankstinio gyvenimo kartu, vienose patalpose. Kad pažintumėt žmogų geriau, Jūs turite gyventi su juo daugiau negu pusę metų ir, kaip sakoma, jūs turite pereiti “ugnį ir vandenį”. Pačios svarbiausios asmenybės savybės pasireiškia sunkiomis akimirkomis, kuomet būna problematiški gyvenimo periodai. Jeigu sunkumus ir nelaimes jūs pergyvensite kartu bei padėsite vienas kitam jas įveikti, jūsų šeima bus stipri ir laiminga!

Besirinkdami sau žmoną pirmiausiai įvertinkite savo požiūrį į ją. Jeigu tai meilė, ar apskritai reikia kokių nors parametrų ir kriterijų? Veskite ir būkite laimingi!

alfa.lt

Paskelbta: 2011.07.05