Dabarprisijungę:
210 258
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Romano pradžia: 10 neatleistinų moteriškų klaidų

Atsargiai, mielosios! Net pats karščiausias romanas gali staiga užgesti dėl tokių „menkniekių“, kuriuos mes suprantame, kaip rūpinimąsi ir dėmesio vyrui rodymą.

Deja, daugelis vyrų tam tikrų mūsų nuolat reiškiamų posakių arba poelgių bijo kaip ugnies. Kartais moteriai atrodo, kad tarpusavio santykiai klostosi tiesiog puikiai, o vyras tuo tarpu jau pasirengęs skirtis. Ką daryti, kad taip neatsitiktų?

Žinoma, neįmanoma pritaikyti konkrečių patarimų kiekvienai porai, tačiau egzistuoja tokios apibendrintos moterų klaidos, kurios vyrus erzina ir gali privesti prie gražių santykių baigties. Pasistenkime jų nekartoti.

1 Klaida. Varžytis su vyru Kiekvienas vyras tiki tuo, kad yra vertas būti su pačia geriausia, protingiausia, madingiausia, gražiausia, seksualiausia mergina. Tą merginos privalumų sąrašą būtų galima tęsti be galo. Vyrų nuomone, mergina privalo būti geriausia iš visų kitų moterų, tačiau niekada nesilyginti ir nepirmauti sulyginus su pačiu vyru. Moteriai nepatartina labai girtis savo profesiniais pasiekimais, laimėti prieš vyrą penkias iš eilės šachmatų partijas, bėgti greičiau ir daryti daugelį kitų dalykų geriau už vyrą, pabrėžiant, koks aukso krislelis jam atiteko, o jis to neįvertina. Vietoj to, geriau vyrui pasakyti, kaip jūs didžiuojatės jo sėkme ir laimėjimais. Juk nei vienas vyras nenori pasijusti moteriai po padu, o jeigu jūs nuolat save išaukštinsite, tai vyrui gali pasirodyti, kad jūs to ir siekiate.

2 Klaida. Galvoti, kad jau viskas nuspręsta Jūs galite kiek tik norite svajoti, kur norėtumėte praleisti medaus mėnesį, koks turėtų būti vestuvių žiedas, kaip turėtų atrodyti jūsų vestuvės, tačiau tai darykite tik vadovaujamosios viena taisykle – svajokite TYLIAI. Čia tik jūs galvojate, kad jau viskas nuspręsta ir jūsų laukia vestuvės, o vyrui visada tarsi reikia jausti „atsarginį išėjimą“, kuriuo galbūt jis ir nepasinaudos. Venkite tokių frazių: „va čia gali stovėti vaikiška lovelė“; „kur norėtumei praleisti medaus mėnesį“ ir tt. Vyrams nelabai patinka, kai moteris pradeda brautis į jų privačią teritoriją, priiminėja už juos sprendimus ir tiesiog verčia su jais sutikti. Nepatartina vyro spintelės ar stalelio užversti savo kosmetikos priemonėmis, nes tai sukels pasipiktinimą. Be to, daugeliui vyrų nepatinka, kai merginos tėvai juos pradeda vadinti žentais, nors šeima dar nėra sukurta. Gaunasi tokia situacija: „be manęs mane sutuokė“. Tokia situacija dirgina ir nervina vyrą.

3 Klaida. Prisiminimai apie buvusias draugystes Nei vienam vyrui nepatinka būti lyginamam. Mokėkite prikąsti liežuvį ir nutylėti, jeigu vyras klausia, kuris – buvęs ar jis yra geresnis lovoje. Jokiais būdais nelyginkite jų seksualinių sugebėjimų, parametrų. Taip pat vyro stenkitės neklausinėti apie buvusias jo merginas: kuo jos buvo geresnės ar blogesnės. Vyrą labai erzina jau vien pati mintis, kad jus anksčiau kažkas dar lietė, glamonėjo. O jeigu jūs dar pasakysite, kad tas „anas“ sugebėdavo geriau patenkinti, tai būtų smūgis žemiau juostos jūsų išrinktajam.

4 Klaida. Dažnas klausinėjimas, „Ar tu mane myli?“ Suprantama, kad jums patinka kartais išgirsti vyro meilės patvirtinimą. Tačiau dažnas to tarsi „išsireikalavimas“ gali vyrui sukelti ir tokias mintis, kad: jums sklerozė, nes jis tai neseniai jums pasakė; jūs abejojate jo jausmais; jums daugiau nėra apie ką kalbėti. Taigi būkite atsargios ir kantrios, o kai ateis tinkamas laikas jis ir pats prisipažins.

5 Klaida. Puikavimasis prieš publiką Vyrams nepatinka, kai moteris siekia juo puikuotis viešoje vietoje tarsi norėdama pasigirti, kokį nuostabų vyrą susirado. Vyrai iš prigimties yra medžiotojai, o ne muziejaus eksponatai, todėl nepaverskite jo savo papuošalu.

6 Klaida. Planavimas iš anksto „Šiandiena mes eisime pas draugus, rytoj aplankysime gimines, o poryt važiuosime pas mano mamą ir... “ tt. Nejaugi galvojate, kad jam patinka, kai jūs taip griežtai viską suplanuojate nepalinkdamos nei kiek spontaniškumo? Vyras nėra marionetė ir nenorės tokiu būti, todėl planuokite kartu.

7 Klaida. Komandavimas Pakeisti suaugusį vyrą – sunkus uždavinys. Jeigu jūs jam įsakmiai liepsite atsikratyti tam tikrų kvailų įpročių, tai gali gautis šnipštas. Reikia pasistengti savo pastebėjimus pasakyti kaip galima švelniau, o ne išreikšti tai, kaip jo didžiulį trūkumą. Pavyzdžiui, daug maloniau vyro ausiai būtų girdėti pastabą - „man būtų labai malonu, jeigu tu liautumeisi mane pertraukinėti“ o ne tokį priekaištą – „baik mane pertraukinėti, tu mane nervini!“.

8 Klaida. Kiekvieno jo žingsnio kontroliavimas „Mielasis, kur tu dabar esi?“, „Aš tau skambinau prieš penkias minutes, kodėl tu neatsiliepei?“, „Ar tu manęs pasiilgai?“ – galbūt jis jūsų ir pasiilgo, tačiau vargu ar yra pasirengęs tai išreikšti garsiai, ypatingai tuo atveju, jeigu sėdi darbo susitikime. Na, o jeigu paskambinsite dar penkis kartus iš eilės, tai jis ne tik, kad jūsų nepasiilgs, bet ir pradės nekęsti. Ar būtų geriau, jeigu jūs priverstumėte jį išsijungti telefoną?

9 Klaida. Egoizmo demonstravimas parduotuvėje Parduotuvėse moterys labai dažnai susikoncentruoja tik į save, nors vaikšto kartu su savo mylimuoju. „Mielasis, pažiūrėk, kokia graži striukė! Juk ji man taip tinka!“, „Kaip manai, ar tie batai man tiktų?“ ir tt. O ar dažnai jam pasakote „Brangusis, tau šitas rūbas labai tiktų“; „Tavo gražų kūno sudėjimą išryškintų šie džinsai ir megztukas“ ir tt. Taigi, niekada nereikia pamiršti, kad vyrui taip pat malonu, kai moteris jam pataria ar paragina nusipirkti tam tikrą daiktą.

10 Klaida. Per dažnas įvardžio „mes“ vartojimas Niekada nesakykite „mes juk nusprendėme“, „mes galvojame, kad...“, jeigu vyras nebuvo pareiškęs savo nuomonės tam tikru klausimu. Vyras taigi ne vaikas, todėl prieš vartodamos „mes“ visada būkite įsitikinusi, ar tikrai jūsų nuomonės sutampa. Būkite pagarbi ir tolerantiška.

Informacijos šaltinis www.londonozinios.com

Paskelbta: 2011.05.20