Dabarprisijungę:
196 216
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Vieniši ir laimingi?

Dabar nėra nieko gėdingo būti vienišam. Net ir tvirčiausi santykiai kartais subyra, todėl neverta labai dėl to krimstis, verčiau tuo pasimėgaukite.

Žinoma, poros sutiktos gatvėje, filmuose rodomi idealūs santykiai, verčia jaustis taip, lyg turėti antrąją pusę yra privaloma. Tačiau tikrame gyvenime viskas yra šiek tiek kitaip, žmonės pykstasi, taikosi ir skiriasi. Reikėtų atsisakyti nerealių fantazijų apie idealią antrąją pusę, kuriai atsiradus gyvenimas tampa lyg pasaka. Susikoncentruokite į save.

Užsirašykite į užsienio kalbos kursus, skaitykite knygas, lankykite koncertus ar parodas, susitikite su žmonėmis, kurių jau seniai nematėte, išmokite groti gitara, užsiimkite kulinarija. Dabar viską galite daryti tik dėl savęs.

Taip pat nevertėtų pamiršti ir savo išvaizdos. Visada verta palepinti save masažu, treniruote sporto klube ar pasiplaukiojimu baseine.

O meilės ieškoti nereikia, ji pati suranda žmogų. Svarbiausia yra pamilti save, veikite tai, kas Jus daro laimingu ar laiminga. Tuomet, nustojus koncentruotis į tuos dalykus, kurių Jums trūksta, suprasite kiek daug jau turite.

Parengta pagal užsienio spaudą.

Paskelbta: 2011.03.18