Dabarprisijungę:
196 252
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Charakteris pagal... krūtų formą

Italų seksologas Pjeras Lorenzionis teigia, kad moters krūtys apie jos charakterį gali papasakoti ne prasčiau nei Zodiako ženklai. Jis moteriškąjį pasididžiavimą prilygino įvairiems vaisiams.

Melionas

Manyta, kad moterys, kurių krūtys didelės ir apvalios, yra linkusios į motinystę. Tačiau italas teigia, jog tokios damos yra gana kaprizingos. Joms patinka, kai jomis rūpinamasi, gėrimasi. Deja, dažnas seksas – ne joms.

Citrina

Moterys, kurių krūtų forma primena citriną, pasižymi atkaklumu ir užsispyrimu, nebijo iš savęs pasijuokti. Jos ima iš gyvenimo viską. Tačiau joms labiau patinka ramus, o ne siurprizų pilnas gyvenimas, aišku, ir seksas.

Ananasas

Gražuolės, turinčios ovalios formos krūtis, yra protingos, siekiančios karjeros, tačiau širdyje – visiškos romantikės. Tokios moterys dažniausiai būna ištikimos savo partneriams. Tiesa, užkariauti jų širdį nėra labai lengva.

Vynuogė

Standžios, šiek tiek į priekį išsišovusios krūtys, primenančios vynuogės formą, kalba apie jų šeimininkės kuklumą ir drovumą. Dažniausiai tokios moterys yra namisėdos. Jos gali atrodyti seksualios, tačiau seksologas tvirtina: tai ne pats geriausias pasirinkimas, jei norite kokybiško sekso.

Apelsinas

Moterys, kurių krūtų forma primena apelsiną, labai pasitiki savimi ir tiksliai žino, ko nori. Seksas joms nebūtinas. Tokios damos labiau vertina platoniškus santykius ir bendravimą.

Vyšnia

Moterys, kurių krūtys mažos, lengvai susijaudina, lovoje nenuobodžios ir protingos. Jos – puikios gyvenimo partnerės, tačiau dažno sekso su šia moterimi tikėtis neverta.

Kriaušė

Moterims, kurių krūtys kriaušės formos, seksas yra labai svarbus. Jos lengvai įsimyli. Nors dažnai tokios moterys yra religingos, joms tai netrukdo būti sekso žinovėmis.

Informacijos šaltinis www.londonozinios.com

Paskelbta: 2011.02.25