Dabarprisijungę:
232 302
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Kas jos galvoje?

Parengė Virginijus Kacinkevičius

Moterys – dalykas rimtas. Jos kalba sava kalba, elgiasi ne taip, kaip „normalūs žmonės“, o suprasti, ką galvoja – apskritai kvantinės fizikos mokslams priskiriamas uždavinys. Na, bet nenusimink, mūsų mielas drauge, nes, kaip visuomet, pačius klaidžiausius moters proto užkaborius mes jau išklaidžioję ir sugebame pasidalinti, ką ten radome.

O pagrindo džiaugtis tikrai yra. Kaip būna: Pačios gražiausios merginos atrodo nepasiekiamos. Sriūbaudamas guodiesi mamai, kad su Juozapota - gražiausia Butrimonių kaimo mergina – jau niekada neteks paknopstomis lėkti pasitikti saulės per drėgną ryto pievą, pasišokinėjant, kad stačia galva neįkristume į dar šviežias bei šiltas karvių „bandas“. Nuleidi rankas ir net nebandai.

Kaip galėtų būti: Be reikalo, brolyti, perleidi vadžias traktoriaus ir puslitrio virtuozui Albinui, taip pat rėžiančiam sparną aplink Juozapotą. Nes kaip teigia britų psichologas Ian Kerner, beprotiškos gražuolės (mes besąlygiškai kalbame tik apie tas, kurios turi šiek tiek košelės galvoje) labai dažnai yra kompleksuotos ir nepasitikinčios savimi. Jos supranta, kad vyrus labiausiai domina jų išvaizda, o tai greičiausiai „gendanti“ ir neamžina prekė. Tad kartojame seną kaip pasaulis tiesą – akcentuok jos proto skvarbumą, įžvalgą, intelektą ir per daug nesileisk į kalbas apie eksterjero detales, tačiau nepamiršk pagirti ir jos grožio. Arizonos universiteto mokslininkai prideda, kad taipogi didelė klaida vyrui bendraujant su moterimi – besąlygiškas sutikimas su viskuo, ką ji sako. Nelinksėk galva kaip senas kuinas ir nenutaisyk kiaulės akių. Jeigu gudriai užmesi susidomėjimo tiek jos asmenybe, tiek protingai argumentuotų minčių tinklą, žuvelė tavo.

Kaip būna: Vargu ar kuriai nors dailiosios lyties atstovei patiks, jeigu tu vakarą su ja iškeisi į vakarą su kompanija. Tai tiesa, tačiau... Kaip galėtų būti: Kanados sociologai ištyrė, kad moterys daug lengviau susitaiko su situacija, jeigu jos brangiausiasis ramų šeimyninį vakarą žvakių šviesoje kartu su jos mama (jau matau kaip nušvinta Tavo veidas) iškeičia į komandinę visuomenei svarbią veiklą. Teatro repeticija arba pasaulinis dekoratyvinių katinų mylėtojų simpoziumas – tokie pasiteisinimai, kur tu leki vakarais, pakels tavo kartelę mažiausiai dviem lygiais aukštyn. Matydamos Tave veikiantį komandoje, moterys tai nesąmoningai suvokia kaip Tavo komunikabilumo ir sugyvenamo charakterio demonstravimą. Tik nepamiršk, kad eršketų neršimo komisijos, kurios garbės nariu save laikai, susirinkimai NEVYKSTA kiekvieną penktadienį alubaryje už kampo. Kaip būna: Iš tikrųjų moterims patinka protingi vyrai. Tačiau didžiausia bėda ta, kad tie proto galiūnai, vadovaudamiesi sveiku protu, o ne instinktais, ne visuomet supranta (nevyniokime žodžių į vatą: tiesą sakant, jie visai nesupranta), kada moteris su jais flirtuoja. Čia ne mes sugalvojome – taip teigia Cambridge universiteto proto bokštai.

Kaip galėtų būti: Deja, brolyti, jokios mokyklos ar universiteto, mokančio flirto kalbos, nėra. Arba moki, arba ne. Gali pabandyti atsiversti „Cosmo“ ar kokį kitą moterų smegenis plaunantį šlamštą ir paskaityti „10 būdų, kaip jį suvilioti nupirkti man naujus kailinius“, tačiau geriau jau įsiklausyk, ką liaudis kažką apie kuprotus žmones ir karstus. Bus mažiau nusivylimo. Kaip būna: Taigi tu tris aukštuosius baigęs profesorius, pasipuošęs akiniais ir rankoje it Bibliją gniaužiantis „Autentiško sąmonės atvirumo beieškant. Šarūno Saukos ir Algimanto Švėgždos vizualumo refleksijos” dvitomį. Atrodo, tam snargliui, apžergusiam motociklą ir garsiai besigirinčiam, kad paskutinė jo skaityta knyga buvo „1985 metų Radviliškio miesto telefonų knyga“, nėra jokių šansų. Tačiau viskas baigiasi kaip visuomet – ji išvažiuoja su juo, o Tu stovi it musę kandęs.

Kaip galėtų būti: Tavo ginklas – ironiškas požiūris į save, kuriuo kretinai su „niauktais“ „Golfo“ langais niekuomet neturės. Jeigu tavo geismų ir kančių auka turi bent šiek tiek proto, tavo saviironiją ji įvertins. New Mexico universiteto profesoriai teigia, kad ironija ir jos supratimas – įrodymas, kad žmogus sugeba mąstyti. Saviironija – aukščiausias mąstymo pilotažas. Ievos palikuonės mokėjimą pasijuokti iš savęs vertina ne tik kaip proto, bet ir atvirumo bei teisingumo ženklą. O juk tai vieni pagrindinių dalykų, kurių ji ieško vyre, ar ne?

Informacijos šaltinis www.londonozinios.com

Paskelbta: 2010.06.28