Dabarprisijungę:
64 100
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Bennet atvežė net tris Beaujolais Nouveau!

Kaip ir kiekvienais metais, didžiausia Lietuvos alkoholinių gėrimų importuotoja UAB “Bennet Distributors” į Lietuvą atvežė net trijų rūšių jaunus vynus „Joseph Drouhin Beaujolais Noveau A.C.‘09“, „Beaujolais Nouveau Les Brenottes“ ir „Beaujolais Nouveau Rendez Vous“. Jau nuo šiandien šio vyno bus galima paragauti restoranuose, baruose arba nusipirkti didžiosiose parduotuvėse.

Lapkričio 19 - os vidurnaktį vynui Beaujolais Nouveau suteikiamas oficialus leidimas pradėti prekybą. Visose šalyse galioja taisyklė, kad iki to laiko jaunu vynu prekiauti griežtai draudžiama. Todėl šiandien visame pasaulyje švenčiama jauno vyno šventė, kurią pajus ir lietuviai.

„Beaujolais Nouveau“ – tai jaunas vynas, kuris yra brandinamas tik keturias dienas. Būtent dėl šios priežasties jis pasižymi ypatingai šviežiu skoniu ir gaiviu vaisių aromatu. Tačiau kaip toli, į kokią šalį benukeliautų Beaujolais Nouveau, visur galioja neginčijama taisyklė – šio vyno negalima pradėti pardavinėti tol, kol laikrodis neišmuša trečiojo lapkričio ketvirtadienio vidurnakčio.

UAB „Bennet Distributors“ įkurta 1991 metais. Pagrindinė įmonės veikla – alkoholinių gėrimų importas ir platinimas Lietuvos teritorijoje. UAB „Bennet Distributors“ atstovauja tarptautinius prekinius ženklus, iš kurių žinomiausi Lietuvoje „Grand Cavalier“, „Stolichnaya“, „Moskovskaya“, „Torres“, „Bacardi-Martini“, „Finlandia“, „Sauza“, „The Famous Grouse“, „The Macallan“, „Jack Daniel‘s“, „Tullamore Dew“, „Freixenet“, „Calvet“, „Frontera“, „Casillero del Diablo“, „KWV“, „Laurent-Perrier“, ir kitus. UAB „Bennet Distributors“ priklauso tarptautiniam alkoholio gamybos ir prekybos koncernui „S.P.I. Group“.
Paskelbta: 2009.11.24