Dabarprisijungę:
204 284
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Lietuvos house didžėjai pristatys savo kavinę Londone!

Nuolat progų aplankyti Londoną ieškantys „RyRalio“ didžėjai Lauris Lee ir Karalius vėl keliauja į D.Britanijos sostinę. Vaikinai itin džiaugiasi artėjančiu „vojažu“, nes šįkart proga pati juos susirado - jie pakviesti pristatyti savo naujausio rinkinio „RyRalio Cafe Vol. 2“ viename pasaulio megapolių.

Gauti kvietimą buvo malonu, tačiau jis nešokiravo Lietuvos didžėjų. „RyRalio DJs“ duetas nuolatos sulaukia išrankių britų muzikos apžvalgininkų puikių komentarų. „Tai retas atvejis, kai tarp kiekybės ir kokybės galima dėti lygybės ženklą.“, - apie lietuvaičius rašo elektroninės muzikos milžinas - žurnalas „iDJ“.

Jau šį šeštadienį Lauris Lee ir Karalius pasirodys renginių organizatorių bei diskžokėjų „Muak“ pristatomame renginyje Londone. Prieš tai jų rengtuose vakarėliuose grojo tikri house muzikos herojai: Kaskade, Andy Caldwell ir Jay Tripwire. Sausio 19 d. iš jų estafetę perims visose Baltijos šalyse puikiai pažįstami mūsiškiai „RyRalio DJs“. Beje, Laurį Lee ir Karalių drąsiai galima vadinti dažniausiai už Lietuvos sienų grojančiais didžėjais.

„Į Britaniją mus pakvietė kaip tikras house muzikos žvaigždės. Buvo net šiek tiek nejauku, kai pradėjo siūlyti verslo klasės skrydį ir prabangų viešbutį Londone. Mus kviečiantys „Muak“ sakė, kad pabodo skaityti pagyras apie mūsų plokšteles įvairiuose britų žurnaluose. Jie nori visa tai išgirsti gyvai. Beje, britai ir ten gyvenantys lietuvaičiai užsakė beveik 300 „RyRalio Cafe Vol. 2“ rinkinių. Tikiuosi oro uoste mūsų nepalaikys spekuliantais.“, - šypsosi Karalius.

„Nenustebtume, jei po kas trečia Kalėdų eglute Lietuvoje gulėjo gražiai supakuotas mūsų naujasis diskas“ - juokauja RyRalio tandemas. Anot vaikinų, per didžiąsias žiemos šventes jų rinkinys „RyRalio Cafe Vol.2“ buvo taip gerai perkamas, kad daugelyje parduotuvių net pritrūko jo kopijų.

„Gavome daug elektroninių laiškų su klausimu, kur galima įsigyti mūsų kompaktinę plokštelę. Pagalvojome, kad kažkas negerai. Kodėl stringa prekyba? Apvažiavę pagrindinius Kauno pardavimo taškus tiesiog įsitikinome, kad visos kompaktinės plokštelės jau parduotos. Išgraibstytos kaip bananai sovietmečiu. Ši žinia, mums tapo pačia geriausia švenčių dovana. Greičiausiai dėl visus lūkesčius pranokusio disko populiarumo kaltas išskirtinis viršelis ar mūsų partnerio MTV vardas ant jo“, - juokavo Lauris Lee.
Paskelbta: 2008.01.17