Dabarprisijungę:
270 274
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„PACHA FETISH“ – TO LIETUVOJE DAR NEBUVO.

Šiemet tradicinio Helovyno NEBUS. Spalio 30 dieną, penktadienį, klubas „Pacha“ pristato tai, kas vakarėlių sostinėje Ibicoje vyksta jau daugelį metų – “Pacha Fetish”!!! Grandinių žvangėjimas, kūno odos kvapas, geidulingi prisilietimai, mintis audrinantys feromonai, egzotiški žaislai, vergai ir valdovės – visa tai pamatysite unikalioje šokio, teatro ir muzikos misterijoje, kurią daugiau nei du mėnesius klubui ruošė Gytis Ivanauskas su savo teatro aktoriais ir daininku Mantu. Nieko panašaus dar nebuvo, nieko panašaus ir nebus. Tai, ką patirsite, bus unikali, provokuojanti fetišo improvizacija, galinti išvesti jus iš proto. Jei esate silpnų nervų ar negalite susitaikyti su viešu seksualumo demonstravimu – rekomenduojame pasilikti namuose. “Pacha Fetish” – tiems, kurie ima iš gyveno viską, ką jis duoda! Nieko panašaus dar nebuvo, nieko panašaus ir nebus. Tai, ką patirsite, bus unikali, provokuojanti fetišo improvizacija, galinti išvesti jus iš proto.

„Mes stengiamės daryti netradicinį fetišo vakarėlį, plakimų rimbu ar kitokių nuvalkiotų epizodų nebus. Šio renginio kitokia koncepcija, norime atrasti naują spektrą. Žiūrovas turi pasijusti savotiškai seksualiai išnaudojamas“ – teigia pagrindinis renginio dalyvis Mantas Jankavičius. Speciali, ilgai ruošta programa tikrai nenuvils. Jos metu skambės būtent šiam renginiui kurta muzika, o aktoriai negailėdami jėgų repetuoja net naktimis. Tikėtina, kad programos metu net nekils noras trumpam išeiti iš salės ar plepėti su draugais - bus sunku nematyti, negirdėti ir nedalyvauti tame, kas vyksta.

Siūlome ir elgtis, ir pasipuošti drąsiai: aptempti odiniai drabužiai, masyvios grandinės ar lakuoti ilgi batai šį vakarą neatrodys keistai. O kiekvienam, kuris pasakys, kad, galbūt, tai per drąsu ar neskoninga, turime paprastą atsakymą: ateikite, ir jums patiks.

„ICECREAM“ VAKARĖLIAI GRĮŽTA!

Po audringo penktadienio miegosime iki pietų. Bet vakare, susigrąžinę jėgas ir vėl judėsime toliau. Į naktinio klubo „Pacha“ erdves sugrįžta daugelio pamėgtas r‘n‘b ir hip-hop muzikos vakarėlių ciklas „Icecream“ su programa „Taste it“. Skoninga muzika vaišins svečias iš Didžiosios Britanijos Dj Kayper ir renginio organizatoriai Mantini bei Mamania. Mažojoje salėje atsikvėpti neleis Rolandas Mackevičius iš „Zip fm“. Kas pasakė, kad linksmintis galima tik vieną dieną per savaitę?!
Paskelbta: 2009.10.27