Dabarprisijungę:
110 208
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Rudens kolekcija klube „Men‘s Factory“.

Klubas „Men‘s Factory“ pasitinka svečius, vertus kokybiško renginio. Dar visai nesenai, dešimtmečio įdirbį paminėjęs ir gausų turą po Lietuvą bei užsienio valstybes surengęs atlikėjas, šokdinęs Tokijo klubinėtojus, lapkričio 7 dieną keliauja į Vilnių. Vis rečiau sostinės klubiniame sraute pasirodantis didžėjus, mėnesio šeštadienį kils tiesiai iš Rygos. Gausaus klubinio indėlio sąvininkas, kultinių renginių „Nokia Plug - In“ organizatorius ir dalyvis, buvęs „Pure Future“ festivalio idėjinis vadas, per savo karjerą organizuotus renginius skaičiuojantis šimtais, o pultą dalinęsis ne su viena pasauline žvaigžde, kaip antai - Sasha, Steve Lawler, Sander Kleinenberg, James Zabiela ir kitais - Marius Ivanoff.

Nedažną svečią pasitiks M&D Substance ir Revel Instance didžėjai.

Specialiai šiam vakarui, M&D Substance ruošia išskirtinį pasirodymą, kadangi atlikėjas vienai nakčiai pakeis savo muzikinį įsipareigojimą progressive stiliui, papildydamas jį tech house, techno skambesiu. Tai pirmasis M&D Substance bandymas peržengti skirtingas stilistikas, pateikiant stipresnę ir galingesnę M&D pusę. Jam talkins Revel Instance atstovybė.

Ne per seniausiai, tuos pačius naujokus Revel Instance pastebėjo pasaulinio pripažinimo sulaukusio atlikėjo Fuzzy Hair kuruojama įrašų kompanija. Vedlio diskografijoje puikuojasi bendri darbai su David Guetta, Robbie Rivera, Steve Angello, Thomas Schwartz ir kitais. Dalis kūrinių bus leidžiami būtent Fuzzy Hair valdomoje „Afrosoup“.

Lapkričio 7- ąją, klubinė bomba krenta „Men‘s Factory“ požemiuose.

Renginio skrajučių ieškokite įprastose Vilniaus platinimo vietose.

Didžėjai

www.myspace.com/mariusivanoff
www.myspace.com/revelinstance
www.myspace.com/mdsubstance
Paskelbta: 2009.10.27