Dabarprisijungę:
278 282
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„TABAMI GOES MICHAEL JACKSON“ PREMJERA KLUBE „PACHA“ / 2009.11.13 /

„Tabami goes Michael Jackson“ premjerai besiruošiantis D.Montvydas: „Tai bus viena iš išsipildžiusių mano svajonių, didžiojoje scenoje atlikti M.Jacksono dainas“. Visas pasaulis jau kelis mėnesius gedi dėl žinomo dainininko Michaelo Jacksono netekties. Daugybę populiarių dainų sukūręs popmuzikos dievaitis Anapilin iškeliavo nespėjęs surengti nė vieno jau suplanuoto pasaulinio turo koncerto. Atlikėjo mirtį vis dar gaubia paslaptys, o jo gerbėjai negali patikėti tuo, kas įvyko. Tik dėl vieno dalyko neabejoja niekas – šio talentingo ir charizmatiško dainininko kūryba žmonių širdyse gyvens labai ilgai. Daug įspūdingų koncertų surengusi kompanija „Tabami“ netrukus taip pat atiduos duoklę M. Jacksonui. Lapkričio 13 d., penktadienį, viename moderniausių sostinės klubų „Pacha“ bus pristatytas naujas projektas „Tabami goes Michael Jackson“ su vienu talentingiausių ir perspektyviausių šalies dainininkų Donatu Montvydu.

Jaunajam atlikėjui talkins „Tabami Live“ muzikantai: gitaristas Tomas Varnagiris, klavišininkai Feliksas Zakrevskij ir Vytas Bikus, bosistas Tadas Žukauskas ir būgnininkas Aleksėjus Arslanovas. Taip pat dalyvaus Gospel choras „Sounds in G“, Šarūno Kirdeikio vadovaujama šokių grupė bei specialiai šiam renginiui video instaliacijas kurianti VJ Vesta.

„Tai vienas ambicingiausių mūsų projektų, todėl jam ruošiamės ypatingai kruopščiai. Jau po pirmųjų repeticijų aišku, kad įkūnyti M. Jacksoną Donatui sekasi tiesiog puikiai“, - patikino „Tabami“ renginių organizatorė Aistė Naveckaitė.

Pasak jos, ne vieną apdovanojimą konkursuose Lietuvoje ir užsienyje pelnęs atlikėjas yra ne tik talentingas dainininkas, bet ir didžiulis M. Jacksono gerbėjas, daugelį jo dainų atmintinai mokantis dar nuo vaikystės.

„Dalyvauti šiame projekte man yra didelis įvykis. Repetuodamas programą jaučiuosi taip, lyg pats Michaelas iš aukštybių mane palaikytų. Žinoma, jaučiu ir didelę atsakomybę“, - neslepia D.Montvydas, kurį galima vadinti šio projekto iniciatoriumi. „Tai bus viena iš išsipildžiusių mano svajonių“, - teigia Donatas Montvydas.

Lietuvių dainininkas neslepia, kad M.Jacksono mirtis jį labai sukrėtė. „Kaip ir daugelis žmonių visame pasaulyje jį laikiau nemirtingu. Išgirdęs šią baisią naujieną ilgai negalėjau patikėti, o klausydamasis jo atminimui skirto koncerto visą laiką verkiau“, - emocijų nesigėdija dainininkas.

Donatas pats sudarė ir koncerto repertuarą. Atlikėjas neslepia, kad tai buvo sudėtingas darbas, nes M.Jacksono hitų yra labai daug.

„Negalima išskirti nė vienos dainos – net ir kūriniai, netapę hitais, turi kažkokios paslaptingos jėgos. Kai kurių dainininkų muzika atsibosta po dviejų dainų, o štai M.Jacksono galima klausytis ištisą parą“, - kalbėjo D. Montvydas.

Jo teigimu, sudėtingiausia repetuojant atkartoti paties M.Jacksono sukurtus šokio judesius – juk to padaryti nepavyksta net žymiausiems pasaulio choreografams. Repeticijas Donatui kiek apkartino per krepšinio treniruotę gauta kojos trauma. Tiesa, šiuo metu atlikėjas jaučiasi geriau ir vėl repetuoja, nors koją vis dar skauda.

D.Montvydas pabrėžia, kad dalyvaudamas projekte „Tabami goes Michael Jackson“ nesiruošia aklai kopijuoti mėgstamo dainininko. „Tai bus viena iš išsipildžiusių mano svajonių, didžiojoje scenoje atlikti Michaelo Jacksono programą kartu su gyva grupe. Nesiekiu jo nukopijuoti, galų gale, to padaryti neįmanoma ir tai nėra mūsų tikslas. Surengdami M.Jacksono garbei skirtą šiltą atminimo koncertą, norime jam padėkoti už indėlį į muziką bei visą žmoniją. Galiu tik pridurti, kad scenoje bus du atlikėjai - Michaelas Jacksonas ir Donatas Montvydas.“

40 litų kainuojančius bilietus jau netrukus bus galima įsigyti „Tiketos“ kasose ir www.tiketa.lt. Vėliau bilietai brangs.

„Tabami“ komanda su šiuo projektu žada aplankyti ir kitus miestus – jau suplanuoti „Tabami goes Michael Jackson“ pasirodymai lapkričio 27 d. Kaune, klube „Papa Jazz“ bei lapkričio 28 d. Klaipėdoje, klube „Kiwi“.
Paskelbta: 2009.10.27