Dabarprisijungę:
34 52
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Atskleista kokteilių klubo paslaptis.

Pastarasias kelias savaites Vilniuje tik ir netyla gandai apie naująjį kokteilių klubą. Galų gale paslaptis - atskleista. Šią savaitę populiariausių radijo stočių eteryje naujojo klubo atidarymo datą (spalio 31-ąją 21 valandą) iškilmingai skelbia ir apsilankyti pirmajame vakarėlyje kviečia gerai visiems pažįstami balsai. Geriau įvaldę moderniąsias technologijas – turbūt jau matė ir specialiai sukurtą vaizdo klipą. Naujojo kokteilio klubo savininkai šį kartą daug atviresni ir džiaugiasi, jog prie projekto reklaminės kampanijos prisijungė daug žymių žmonių! Tikimasi, jog visi kviečiantys į PASSION atidarymą – jame dalyvaus ir patys. Taigi panašu, jog išvysime nemažai gerai pažįstamų veidų, - tai Vaidas Baumila, Soliaris, Egmontas Bžeskas, Nijolė Pareigytė, Sonia, Gidonas Šapiro, Delfinas Stano, Kastanedos Lukas, Olialia Pupytės, Blogos Mergaitės, Studentės, Pikų Panos, Radistai ir dar daug kitų...

Tuo tarpu negirdėjusiems apie naująją pasilinksminimo vietą sostinėje, kurių turbūt belikę vienetai, priminsime, jog PASSION - tai aistra kokteiliams, seksualumui bei kokybiškoms pramogoms alsuojantis klubas, įsikūręs Vilniaus senamiestyje - adresu Pylimo g. 21b, - visiems Vilniečiams gerai žinomame parkelyje visai netoliese „Lietuvos“ kino teatro, kuris PASSION dėka pretenduos tapti naujai atrasta linksmybių oaze Vilniaus naktiniame gyvenime. Naujasis klubas išsiskirs ne tik savo spalvingu interjeru, bet ir puikiu, Vilniuje gerai žinomų barmenų darbu, nepriekaištingu kokteilių skoniu, griežta „face control“ sistema bei nemokamu įėjimu. Klubo vardą pateisins erdvi šokių aikštelė, profesionali garso sistema, apšvietimo bei vaizdo įranga bei nuolat už pulto stovintis dj‘us. PASSION muzikinis stilius – labiausiai Jūsų spėti pamėgti užsienio POP muzikos kūriniai, kurie klubo rezidentų dėka kaskart suskambės vis kitaip ir bus atrasti iš naujo.

PASSION kokteilių klube dominuos švelni rožinė, juoda bei balta spalvos. Jame sienos padengtos kailiais, kurie sukurs klube jaukumo, minkštumo bei lengvumo įspūdį.

PASSION klube Jūs galėsite paragauti daugiau nei 100 skirtingų kokteilių, kuriuos maišys visiems gerai Vilniuje pažįstami barmenai bei savo seksualumu užburiančios barmenės. Kokteilių meniu neapsiribos vien tik visiems gerai žinomais klasikiniais kokteiliais. Pas mus rasite ir egzotinių, su įvairiais vaisiais, ledais bei išskirtiniais būdais patiekiamų gėrimų. Na, o jeigu Jūsų išrankumui nėra ribų, o savo vaizduotėje turite nuostabaus ir tik Jūsų mėgstamo kokteilio receptą, mūsų barmenai Jums galės jį suplakti pagal Jūsų norus.

O kaip gi su kainomis?

Dėl to jaudintis tikrai neverta – PASSION kokteilių klube savo mėgstamiausiais gėrimais mėgausitės už daug mažesnes kainas nei siūlo kiti kokteilių barai, o ir įėjimas Jums nieko nekainuos! PASSION kokteilių klubas išsiskirs itin griežtu „face control“, o į klubą galės patekti griežtai tik vyresni nei 21 metų asmenys. Savo darbą puikiai išmanantys apsaugos darbuotojai garantuos kiekvienam saugius bei malonius linksmybių kupinus vakarus.

Dar vienas išskirtinis PASSION kokteilių klubo akcentas – LED apšvietimas. Jis nustebins net ir patį skeptiškiausiai nusiteikusį mūsų klientą. Jį įvertinti galėsite jau atidarymo metu.

„Mums labai svarbu, kad kiekvienas PASSION kokteilių klube jaustųsi laukiamas ir norėtų vėl sugrįžti. Tad didelį dėmesį skirsime ne tik įprastiems techniniams klubo darbo aspektams, bet ir pačiam lankytojui, su kuriuo ryšys bus užmezgamas ties pirmu žingsniu pro duris: nuo kontakto su apsauga bei administracija iki barmenų aptarnavimo“ - teigia klubo bendrasavininkės, žadančios pačios ne tik pasitikti svečius, bet ir su jais išgerti ne viena PASSION kokteilį.

Tad iki pasimatymo spalio 31 dieną, šeštadienį, 21 valandą naujajame aistra alsuojančiame kokteilių klube - PASSION!
Paskelbta: 2009.10.27