Dabarprisijungę:
246 328
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Halloween goes Red Hot Chili Peppers”: Justas virs Anthony.

Nors vienos populiariausių pasaulyje grupės iš JAV „Red Hot Chili Peppers“ vokalistas Anthony Kiedis turi lietuviško kraujo, šios muzikos žvaigždės kol kas neplanuoja savo gastrolių Lietuvoje. O amerikiečiai tikrai gali pasigirti neįtikėtino masto koncertais, tarp kurių - net du šimtus tūkstančių žmonių sutraukęs pasirodymas Raudonojoje aikštėje Maskvoje. Kol visa tai tėra daugybės muzikos gerbėjų svajonė, į Anthony persikūnys realybės šou nugalėtojas Justas, spalio pabaigoje pakviesiantis į nepaprastus savo koncertus. Jau spalio 29 d. Kauno klube „Combo”, spalio 30 d. Klaipėdos klube „Kiwi“ bei per patį Heloviną, spalio 31 d., Vilniaus klube „New York” Justas surengs grandiozinius renginius „Halloween goes Red Hot Chili Peppers”. Juose populiarusis dainininkas su gyvai grojančia grupe ne tik pristatys amžinus amerikiečių grupės hitus, bet ir užsuks tikrą karnavalą. Į jį žmonės kviečiami atvykti specialiai pasiruošę. Koncertų aprangos kodas dvigubas - „Red Hot Chili Peppers” ir Helovinas. Vadinasi, ištiestomis rankomis bus laukiami stilingi rokeriai su kaukėmis.

Roko genijai, pardavę per 50 milijonų įrašų

1983-aisiais viską pradėję nuo skandalingų koncertų, kurių metu grodavo arba visiškai nuogi, arba tik užsimovę kojines ant penių, „Red Hot Chili Peppers” netrukus tapo viena populiariausių bei žinomiausių JAV grupių pasaulyje. Šiandien jie gali pasigirti net 20 metų besitęsiančia pasauline šlove bei milijonais gerbėjų visame pasaulyje. Begalę fanų jie turi ir mūsų šalyje.

Net septynis prestižinius „Grammy“ apdovanojimus bei keliolika MTV statulėlių pelnę „Red Hot Chili Peppers“ labiausiai išgarsėjo savo superhitais „Dani California“, „By the Way“, „Californication“, „Scar Tissue“, „Give It Away“, „Under the Bridge“, „Breaking The Girl“, „Otherside“ ir kitais. Iš viso jie išleido dešimt albumų, pardavė net 53 milijonus įrašų bei sukūrė net 8 dainas, užkopusias į JAV topų pirmąją vietą. Ir tai tik maža dalis kvapą užimančių grupės faktų.

Justo programoje - „Red Hot Chili Peppers” hitai

Viena iš priežasčių dėl ko buvo pasirinktas šis projektas yra tai, kad JAV grupės lyderio, multimilijonieriaus dainininko Anthony Kiedžio proseneliai buvo lietuviai Antanas ir Julija Kiedžiai. Pasaulio žiniasklaidoje aprašytas faktas greičiausiai daugybę grupės fanų privertė žemėlapyje surasti Lietuvą. Trijuose koncertuose pasirodysiantis Justas šiam projektui atrinktas specialiai, nes jo tembras beveik idealiai tinka amerikiečio tembrui ir „Red Hot Chili Peppers“ dainoms.

Net 18 geriausių, atmintinai mokamų amerikiečių kūrinių Justas pristatys kartu su ugningu šou. Skirtingų kartų „Red Hot Chili Peppers“ dainas jis atliks gyvai kartu su profesionaliais muzikantais. Būgnus muš Jurgos Šeduikytės būgnininkas Vytis Vainilaitis, bosine gitara gros Marijono Mikutavičiaus bosistas Paulius Jaskūnas, o elektrinė gitara „pjaus“ Manto ir grupės ŽAS gitaristas Viktoras Jonušis.

Visiems „Halloween goes Red Hot Chili Peppers” atlikėjams, padedant drabužių kompanijai „Effigy“, bus sukurtas specialus Helovinui skirtas sceninis įvaizdis. Taigi, jau dabar ruoškitės karščiausiam Helovino maratonui Kaune, Klaipėdoje ir, galiausiai, Vilniuje!
Paskelbta: 2009.10.12