Dabarprisijungę:
26 66
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Leon Somov ir Jazzu laimėjo MTV EMA geriausią Baltijos šalių atlikėjų apdovanojimą.

Geidžiamiausias Lietuvos duetas triumfavo! Šiltai, rafinuotai, elegantiškai, užtikrintai, kaip ir jų muzika, Leon Somov ir Jazzu fanai internetiniame balsavime įveikė tautiečius indie roko grupę Flamingo, latvę DJ Ella bei estus Popidiot ir Chungin & the Cats of Destiny ir trečius metus iš eilės pelnė Lietuvai geriausios Baltijos šalių grupės/ atlikėjo statulėlę. “Pamenu, vaikystėje su draugais žiūrėdavom MTV klipus įrašytus i VHS kasetę. Dabar taip keista, MTV statulėlė rankoje, niekada nebūčiau apie tai pagalvojęs. Gera, kad yra toks įvertinimas, kurį gaunam specialiai nesistengdami dėl jo kovoti, tiesiog kurdami tai, kas patinka patiems. Manau, per pastaruosius metus įvyko nemažai dalykų, nufilmavom du klipus, įrašėm du albumus, turėjom nemažai koncertų įvairiuose renginiuose, klubuose ir festivaliuose Lietuvoje, Vokietijoje, Anglijoje ir Škotijoje, visur susirinkdavo daug žmonių mūsų paklausyti. Džiaugiuosi kad turim savo klausytojus ir kad jie balsavo už mus. Manau, labai gerai, kad "Geriausio Baltijos šalių atlikėjo" apdovanojimas vėl atkeliavo i Lietuvą.”, – įspūdžiais dalijosi iš mini turo po Didžiąją Britaniją vėlyvą sekmadienio vakarą grįžęs ir šią savaitę solo albumą "No Batteries No Toys" pristatysiantis prodiuseris Leon Somov.

,„MTV Networks Baltic“, spalio 23 d. besiruošdama didžiausiu gimtadieniu Lietuvoje pažymėti trejų metų veiklą sveikina duetą ir be galo džiaugiasi, kad ant MTV B-Day scenos pasirodys net trys MTV EMA geriausio Baltijos šalių atlikėjo statulėlių turėtojai: Jurga, Happyendless, ir Leon Somov su Jazzu, - visi lietuviai, visi savi ir visi tituluoti.

Leon ir Jazzu gaus prestižinę MTV statulėlę Lietuvoje, o tada vyks to užtvirtinti 2009 metų Europos Muzikos Apdovanojimų metu, Berlyne, lapkričio 5 d. Tačiau kova dar nesibaigia, geriausi Baltijos šalių atlikėjai – lietuviškasis duetas – susiremia kaktomis su kitų MTV regionų nugalėtojais dėl geriausio Europos atlikėjų vardo ir titulo. Balsavimas prasideda jau šiandien www.mtvema.com tinklapyje. Nugalėtojai bus paskelbti Lapkričio 2 dieną, o apdovanojimai jiems bus įteikti tiesioginės EMA 2009 transliacijos metu. Mūsų atstovams teks susirungti su „Eurovizijų“ fanatikais Dima Bilan bei Elena Paparizou, MTV Fresh pastebėta brite Pixie Lott ir kitais regionų prizininkais.

Bruce Gilmer, MTV International Talentų ir Muzikos prodiuseris, perduodamas džiaugsmingas žinias regionų nugalėtojams pasakojo: „MTV Europos Muzikos Apdovanojimų regioninės kategorijos ne tik pripažįsta ir atranda muzikos talentus, gimstančius visoje Europoje, bet ir juos pristato naujoms auditorijoms. Šie Apdovanojimai yra mūsų žemyno muzikos veidrodis.”.

MTV Europos Muzikos Apdovanojimai yra vienas prestižiškiausių pasaulio muzikos renginių. Tarp pasirodysiančių šių metų EMA scenoje bus Foo Fighters, Shakira, Green Day, Leona Lewis ir Tokio Hotel. Nominacijas ir laimėtojus pristatyti ruošiasi: Asia Argento, Backstreet Boys, Jean Reno, Juliette Lewis, Miranda Cosgrove ir Monica Belucci. Užkulisių laidai ‘2009 EMA: Pilnas priėjimas diriguoti pavesta Fall Out Boy nariui Pete Wentz, o viso vakaro vedėja antrus metus iš eilės tampa Katy Perry. Didžiulis muzikos renginys bus transliuojamas daugiau nei 502 milijonams namų Europoje ir visame pasaulyje.
Paskelbta: 2009.10.12