Dabarprisijungę:
192 234
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Pirmasis Gyčio Ivanausko špagatas teatro arenoje.

Penktąjame sezone Gyčio Ivanausko vadovaujamas teatras pirmą kartą savo populiariausius spektaklius bei premjeras rodys iškiliausių teatro asmenybių Oskaro Koršunovo, Anželikos Cholinos, Jono Varno bei teatro festivalių „Sirenos“ ir „Auksinė kaukė“ „namais“ tapusioje sostinės „Ūkio banko teatro arenoje“. Debiutinis pasirodymas įvyks jau šį penktadienį. Tiesa, prieš tai „Gyčio Ivanausko teatras“ dar pakvies į savo spektaklius Kaune ir Šiauliuose. Spalio 14 d., trečiadienį, 18 val. Šiaulių kultūros centre bus parodytas šokio spektaklis „Vyrai baltais sijonais”. Šiame publikos ovacijas sukėlusiame spektaklyje apie meilės ilgesį riba tarp šokio ir teatro yra minimali. Čia vienodai svarbu ir šokantis, pasakojantis kūnas, ir penkios minutės tylos, per kurias aktorius žvilgsniu bendrauja su žiūrovais.

Ketvirtadienį, spalio 15 d., 19 val., Kauno valstybinio dramos teatro, ilgojoje salėje „Gyčio Ivanausko teatras“ pademonstruos savo spektaklį „8 kvadratiniai metrai“. Tai simbolinė pamišėlių 8 kv.m erdvė, kurioje kiekvienas gyvena savo įsivaizduojamame pasaulyje ir bendrauja tik jiems suprantama kalba. Šeši skirtingų likimų žmonės, gyvenantys atskiruose pasauliuose, vienijami aštuonių kvadratinių metrų palatos ir bendros aistros - tango.

O viską užbaigs - penktadienį, spalio 16 d., 19 val. Įvyksiantis „Gyčio Ivanausko teatro“ debiutinis pasirodymas Vilniaus „Ūkio banko teatro arenoje“. Čia bus pademonstruotas spektaklis „Aš tave labai myliu“ arba kitaip - vaiko manifestas, išsakytas septynių suaugusių žmonių lūpomis. „Aš tave labai myliu“ gausus simbolių ir kasdieniško gyvenimo paradoksų. Čia tai, kas privatu, tampa vieša, kas moteriška - vyriška, o branda virsta vaikiškumu.

„Pasirodymas kolegų pozityviai įvertintoje teatro arenoje mums yra tarsi špagatas į priekį“, - juokauja Gytis Ivanauskas. „Penktadienį mūsų laukia įdomi patirtis. Tiesa, aš pats jau išbandžiau šią teatro namais, greičiausiai, tapsiančią erdvę, nes prieš kelias savaites čia vaidinau Gintaro Varno spektaklyje „Nusiaubta šalis“. Buvo super!“, - tęsia choreografas.

Bilietai į „Gyčio Ivanausko teatro“ spektaklius – visose BILIETAI LT kasose bei www.bilietai.lt

„Gyčio Ivanausko teatro“ spalis:

Spalio 14 d. (trečiadienis) 18 val.
„Vyrai baltais sijonais”
Šiaulių kultūros centras, Šiauliai (Aušros al. 31)

Spalio 15 d. (ketvirtadienis) 19 val.
„8 kvadratiniai metrai“
Kauno valstybinis dramos teatras, ilgoji salė (Laisvės al. 71)

Spalio 16 d. (penktadienis) 19 val
„Aš tave labai myliu“
Ūkio banko teatro arena, Vilnius (Olimpiečių g. 3)
Paskelbta: 2009.10.12