Dabarprisijungę:
22 34
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

NAKTINĮ KLUBĄ „PACHA“ DREBINS MOTERIŠKO KARŠČIO BANGA.

Geros naujienos mergaitėms ir visiems, kurie jas myli: jau šį penktadienį, spalio 9 dieną, „merginos ima viršų“, tačiau ne miegamajame, o šokių aikštelėje! Naktinio klubo „Pacha“ vairą perima muzikos deive tituluojama viešnia - Smokin Jo. Kartu su ja prie pulto savo „macho“ demonstruos ir klubo Pacha rezidentas Santi Touch, o mažojoje salėje aikštelę kaitins Mantini „Daryti tai, ką labiausiai mėgsti ir daryti tai labai gerai“, – taip apie savo veiklą kalba pati Smokin Jo. O mes negalime nesutikti: jos muzika užburianti, energija užkrečianti, o gerbėjai aukštai iškeltomis rankomis šoka iki paryčių net per lietų. Karjerą šokių muzikos pasaulyje Smokin Jo pradėjo beveik prieš 20 metų, kai moteris diskžokėja buvo tikra retenybė. „Viena iš priežaščių, kodėl aš pradėjau didžėjauti, buvo noras parodyti, kad ir moteris puikiai gali tai daryti. Didžiausias komplimentas, kurio esu sulaukusi - tai kelių diskžokėjų moterų prisipažinimai, kad buvau jų įkvėpimas pradedant veiklą šokių muzikos srityje“, – pasakoja Smokin Jo.

Neblėstantis ryžtas, užsispyrimas ir asmenybės žavesys padėjo Smokin Jo iškilti nuo drabužių pardavėjos, iki visame pasaulyje žinomos ir gerbiamos atlikėjos. Pirmieji jos kūriniai skambėjo madų šou vakarėliuose, vėliau naktiniuose klubuose Didžiojoje Britanijoje, o dabar – visame pasaulyje. Smokin Jo Ibicą drąsiai gali vadinti savo tikraisias namais - šią šokio salą ji drebina audringomis fiestomis jau ne vienerius metus. Pristačiusi stulbinančio pasisekimo sulaukusių vakarėlių ciklą ir įračiusi ne vieną puikiai įvertintą albumą, Smokin Jo neabejotinai užima garbingą vietą šokių muzikos pasaulyje. Ji – viena iš nedaugelio, nuolat patenkančių į žurnalo „DJ Mag“ renkamą planetos geriausiųjų šimtuką.

Teikdama pirmenybę jausmingam garsui, ritmui ir grojamų kūrinių prasmei, Smokin Jo atskleidžia muzikos magiją, dovanodama ją kitiems. Todėl šį penktadienį nuginkluosime slogias rudeniškas nuotaikas ir triukšmingai judėsime pirmyn!
Paskelbta: 2009.10.08