Dabarprisijungę:
182 270
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

MTV diskotekoje gros didžėjus, apšildęs Snoop Dogg ir P. Daddy.

Jis laisvas, jis prancūzas, jis atletiškas, išsilavinęs ir mėgsta poeziją. Negeria, nerūko ir dievina r'n'b muziką ir diskotekas. Lyg šių savybių būtų dar maža, jis yra puikus DJ. Būtent jis – DJ Defkut - jau šį šeštadienį, spalio 3 dieną atvyksta dar kartą suvirpinti merginų ir visų urban muzikos klausytojų širdis į klubą Gravity ir stoja už serijos „MTV The Block“ vairo. Svajonių vyru vadinamas didžėjus ne kartą apšildė karščiausius hip hop pasaulio atstovus: Nas, Snoop Dogg, P. Daddy, Akon, The Game ir kitus. „Visada priverčiu publiką šokinėti. Dažnai dėl šios priežasties man kabina net ne DJ, o linksmintojo, vakarėlių šeimininko („entertainer“ – aut. past.) etiketę.“ – pasakojo jis.

Pabuvojęs Meksikoje, Japonijoje, Pietų Afrikoje, JAV, ten sukauptomis žiniomis jis dalijasi ir su Baltijos bei Skandinavijos valstybėmis. Suomijoje jį dievina už jo r'n'b rengiamų vakarėlių ciklą, tad patirties šis vyrukas turi užtektinai. Jį įvertino ne tik „MTV The Block“ organizatoriai. 2004 metais DJ Defkut tapo vieninteliu europiečiu prisijungusiu prie amerikiečių didžėjų susivienijimo „5 Star Generals“. Šis DJ'ų elitas išsibarstęs visame pasaulyje, todėl nenuostabu, kad kolegų padedamas DJ Defkut turi priėjimą prie JAV žvaigždžių „promo“ kūrinių, kuriais dažnai džiugina klausytojus.

Minčių nedalyvauti negali kilti niekam. Jų nepuoselėja ir DJ Mamania. Serija „MTV The Block“ jau senokai tapo jo antraisiais namais. Galų gale, urban muzika tiesiog skamba kitaip, kai jo nėra šalia. Mamania stos už pulto, palaikys mūsų svečią ir kaip visada žavės meistriškumu.
Paskelbta: 2009.09.30