Dabarprisijungę:
234 282
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

PowerHitRadio Pristato: Secrets of Love jau spalio 10d.

Iškilmingai pranešama, jog jau spalio 10-ąją dieną, šeštadienį, Vilniaus naktiniame klube "Helios" įvyks gyvas ilgai laukto, bendro Dj'ų/Prodiuserių komandos “FreakieBeats” ir Gretos Petrauskaitės projekto "Secrets Of Love" pristatymas. Šio vakaro metu “Helios” klubo lankytojai pirmieji turės galimybę išgirsti “PowerHitRadio” klausytojams gerai pažįstamos kompanijos “FreakieBeats” ir Gretos Petrauskaitės gyvai atliekamą naująjį kūrinį – “Secrets of Love”. Šio diskžokėjų dueto (DeMant ir Dr.Mushroom) ankstesni kūriniai “Never Ending” ir “Blind Vision” ne vieną savaitę praleido “PowerHitRadio” “Top 15” viršūnėje, bei, anot pačių “FreakieBeats”, tikimasi, jog ir naujasis projektas gerokai pakoreguos dabartinius “Top’us”! Naujojo kūrinio autoriai taip pat pažymi, jog tiek Gretos, tiek ir “FreakieBeats” gyvenimus jungia vienas tikslas - Muzika, taigi ir į šį naujausią bendrą singlą atlikėjai įdėjo visą savo talentą bei pastangas, kurios jau spalio 10-ąją bus įvertintos sostinės naktiniame klube “Helios”.

Taigi audringiausias antrasis spalio mėnesio šeštadienis nusimato Vilniaus naktinių klubų epicentre-"Helios", jums žadančiame geriausią nuotaiką, bei įspūdingą “FreakieBeats” ir Gretos naujausio singlo “Secrets Of Love” skambesį kartu su projekto partneriais “PowerHitRadio” ir pažinčių portalu “Ieškok.lt”.

Norintiems pigiau patekti į renginį organizatoriai pataria registruotis www.heliosclub.lt, apsilankyti “Solisun” soliariumų studijose arba tapti registruotu “Ieškok.lt” nariu.

www.heliosclub.lt

Visi registruoti portalo “Ieškok.lt” nariai iki 23:30h kasininkei pasakę slaptažodį: Secrets of Love – į vakarėlį pateks nemokamai/vėliau slaptažodis garantuos perpus pigesnį įėjimą.
Paskelbta: 2009.09.30