Dabarprisijungę:
202 288
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Old School Legends – praėjusio dešimtmečio House muzikos legendos naktiniame klube “KISS”.

Naujasis Viniaus naktinis klubas „Kiss Club“ pradeda naują vakarėlių seriją „Old School Legends“. Tai ypatingas vakaras, dedikuotas geriausiai visų laikų House muzikai bei legendiniams Lietuvos DJ‘ams, grojusiems Lietuvos klubuose praeitame dešimtmetyje. „Bičiuliai“, „Eldorado“, „Indigo“, „Ultra“, „Stiklių tangomanija“ ir kiti – tai naktiniai klubai, kuriuose grojo Lietuvos šokių muzikos pradininkai. Tai žmonės, kurie save atidavė muzikos pasauliui ir buvo prie šiandieninio naktinio gyvenimo ištakų. Tai ne tik diskžokėjai. Tai kūrėjai, kurie ir suformavo šių dienių visiems priimtiną naktinį gyvenimą. Lietuvos klubinės kultūros tradicijas ir istoriją. Tai – tikros Lietuvos old school Legendos. Rugsėjo 25d. penktadienį, naujame naktiniame klube “Kiss Club” pristatysime 3 pirmas praeito ir šio amžiaus klubines legendas. Tai “Old School legends” rezidentai DJ L-SONIX ir MIKAS, bei pirmasis svečias: DJ VANGA.

DJ VANGA (1995 m. – 2009m.). DJ Vangos karjera prasidėjo 1995 m. jam tapus naktinio klubo “Argus” rezidentu. Vėliau jo karjera tęsėsi naktiniuose klubuose “Baltieji rūmai“, “Vyrų džiaugsmas“, “Men’s Factory”, “Indigo”, “Angaras”, “Ultra“, “Jet-Set” ir kituose. Bene labiausiai Vanga atsiskleidė tapęs legendinių Lietuvos naktinių klubų „New Orleans“ bei „Šachmatinė“ rezidentu. Tuo metu kartu su DJ Kunigu jie tapo bene populiariausiais Lietuvos DJ‘ais.

DJ L-SONIX (1994 m. – 2009 m).– vienas iš ilgiausiai LT klubinėje scenoje grojančių diskžokėjų. Tai atlikėjes, kuris yra sukaupęs, ko gero, pačią didžiausią klubinę patirtį Lietuvoje. Startavo 1994 m.- 1995 m. Radiocentre, kaip programos vedėjas laidoje „Antena 16“. Nuo 1995 m. buvo naktinių klubų „Bičiuliai“, „Eldorado“, „Indigo“, „Ultra“, „Stiklių tangomanija“ rezidentas. 2002 m. L Sonix tapo naktinio klubo “Helios” rezidentu, rengė legendinius „Insomnia“ vakarėlius senajame Žygimantų g. Mens Factory naktiniame klube. Vėliau L-Sonix karjerą tęsė „Galaxy“ klube, rengė populiarius „Krafty Nights“ vakarėlius.

DJ MIKAS (1997 m. – 2009 m.) yra vienas iš talentingiausių ir labiausiai vertinamų LT diskžokėjų. Daugybė vakarėlių, klubai, radijo stotys ir galiausiai “Tele 2 DJ čempionato” pirma vieta byloja apie vieną – tai ypatingas svečias visuose vakarėliuose. Atlikėjas 1997 m. drąsiai užkopė į LT klubinę sceną. Startas buvo tuo metu ypač studentų tarpe populiariame “Karolinos” klube. Vėliau DJ MIKAS rezidentavo tokiuose populiariuose klubuose kaip: “Indigo”, “Helios”, “Fashion TV”. Diskžokėjas grojo tokiuose renginiuose kaip: “Philips: Connected Planet”, “Samsung Online”, “White Night”, “Hongkong House Session”, “Adidas DJ’s Parade”, “New Year DJ's parade”, “Baltic Tour 2006” and “DJ,s Attack - Open air 2006".

2009 m. DJ Mikass ir DJ L-Sonix, tapę vienais iš naujojo „Kiss Club“ rezidentų pristato naująjį vakarėlių ciklą „Old School legends“, kuriame sieks pasidalinti ilgamete savo patirtimi bei geriausia visų laikų House muzika su klubo lankytojais. Jiems talkins pirmasis „Old School Legends“ svečias – DJ Vanga. Antrojoje klubo salėje legendiniais R‘n‘B muzikos ritmais dalinsis naktinio klubo „Exit“ rezidentas Dj Black B!

2009 09 25 Penktadienis 22:00, Lukiškių g.5, Vilnius.
Main hall: Vanga, Mikas, L-Sonix.
Light hall: Black B(Exit)
Kaina: pirmiems 200 žm. – 20Lt.
Paskelbta: 2009.09.22