Dabarprisijungę:
244 302
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Elegant Line Sessions kartu su Kiko Navarro ir Deep Inc.

Kiko Navarro - house muzikos vandenyno perlas iš saulėtosios Maljorkos, kurio pristatinėti tikrai nereikia. Pripažintas prodiuseris, klubo Pacha rezidentas, remiksuotojas ir DJus, įvairiose house įrašų kompanijose išleidęs virš 50-ies plokštelių. Jo muziką mielai groja LOUIE VEGA, KERRI CHANDLER, GROOVE ASSASSIN, DJ FUDGE, YASS, DENNIS FERRER, OSUNLADE ir daugelis kitų pasaulio top house dj'ų ir prodiuserių. Kiko Navarro remiksai kiekvieną singlą padaro paklausesniu, o 2007 m. įrašytas kūrinys "Sonando Contigo" karaliavo kone kiekvieno top DJaus topuose. Jis miksuoja naujausius house kūrinius su old school bei šokių aikštelių klasika, į jo setus įeina deep house, garage, underground, latin, afro ar disco... Grodamas jis visada stengiasi atskleisti kiekvieno stiliaus geriausias puses, niekada nepamiršdamas svarbiausio dalyko - kad žmonės niekada nenustotų šokti.

Brolių duetas “Deep Inc” tęsia 2007-aisiais pradėtą ir labai gerų įvertinimų sulaukusią soulful house vakarėlių seriją “Elegant Line Sessions”. Praėjusiais metais elegantiško ir gilaus house gerbėjai galėjo mėgautis Groove Assassin, DJ Fudge bei DJ Yass grojamais ritmais. Šįkart „Deep Inc“ svečias - super prodiuseris ir djus Kiko Navarro.

1990-aisiais Maljorkos klube „Luna“ (vėliau dešimtmečiui tapusiame „Pacha“) reziduoti ėmęs Kiko teigia, kad tuomet jo supratimas apie muziką pasikeitė kardinaliai. Be didžėjavimo, Kiko ėmė remiksuoti bei prodiusuoti ir šiandien jo skambesys – plataus spektro, bet visada susietas su house muzika. Rezidencijos „Pacha“ metu Kiko Navarro dalinosi grotuvais su Erick Morillo, Boris Dlugosch, Jamie Lewis, DJ Vibe, Smokin' Jo, Brian Tappert, Sandy Rivera, DJ Spen ir kitais kategorijos sunkiasvoriais. Be viso to, penkerius metus „Elegant Line Sessions“ svečias valgė ir radijo DJ duoną.

Kaip jau minėta, be didžėjavimo klubuose, Kiko aktyvus ir muzikos prodiusavimo sferoje. Trejus metus jis buvo nuosavos įrašų kompanijos „Flamingo Discos“ bosas, 2001-aisiais pirmuoju oficialiu Kiko DJ Miksu tapo rinkinys „The Latin Sound of Pacha“, sulaukęs labai gerų įvertinimų iš „DJ Mag“, „MixMag“, „Raveline“ bei kitų. Jis remiksavo krūvą garsių house atlikėjų tokių kaip BLAZE, KINGS OF TOMORROW, AFROMYSTIK, TIGER STRIPES, BIRON STINGILY, UPZ, GEORGE MOREL, LENNY FONTANA, AFRO ANGEL, PEPE LINK, Jay-J & Halo, DJ PIPI, DJ CHUS ir daugelį kitų.

2004-aisiais Kiko tapo “Everything But The Girl” grupės frontmeno ir “Buzzin’ Fly” įrašų firmos vadovo, Ben Watt’o klubo Londone „Neighbourhood“ rezidentu. Kiek vėliau Kiko Navarro kūriniai bei remiksai pasirodė tokiuose rinkiniuose, kaip „Renaissance presents Pacha Ibiza“, „House of OM“, „Pure Pacha“, „Bargrooves“ ir kituose.

Šiuo metu kiekvieną šeštadienį, nuo 5 iki 6 popiet, Kiko Navarro balsas ir siūloma muzika girdimi per „Ibiza Global Radio“ (www.ibizaglobalradio.com). Be to, „Deep Inc“ svečias kompanijoje „Pacha Recordings“ neseniai išleido pirmąjį savo albumą „Perceptions“. Pirmasis albumo diskas – 14 originalių kūrinių, antrąjį puošia KERRI CHANDLER, JIMPSTER, DJ SPEN, AFROMYSTIK ir kitų gerai žinomų house pasaulio vardų remiksai.

“Elegant Line Sessions” – kartu su „Deep Inc“ bei „Kiko Navarro“ sausio 11 d. klube “Woo”.


www.deepinc.net
www.myspace.com/kikonavarro
Paskelbta: 2008.01.09