Dabarprisijungę:
180 186
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„BALTIC DJ‘S ATTACK“ – talentingasis BOGDAN TARAN!

Diskžokėjo karjerą Bogdan Taran pradėjo dar 1992 metais. Žymusis diskžokėjas, muzikos apžvalgininkas, nepamainomas vienuoliktuosius metus gyvuojančios radijo laidos „Dance Box“ rengėjas bei įrašų kompanijos „Amber Muse“ įkūrėjas, šiandien yra didžiausia Pabaltijo šokių muzikos žvaigždė. Per daugiau kaip šešiolika metų trunkančią karjerą rezidavęs populiariausiuose Rygos klubuose ir nekart pripažintas Latvijos didžėjumi nr. 1. Šiandien žymusis diskžokėjas ne tik, kad prodiusuoja savo autorinę laidą radijo stotyje, bet ir remiskuoja plokšteles žymiausiems Latvijos atlikėjams. Jis gerai žinomas Rusijos, Suomijos, Baltarusijos, Prancūzijos ir, žinoma, Lietuvos publikai. Ne kartą turėjome progą išgirsti Bogdano sukiojamų plokštelių muziką Lietuvos klubuose ir įvairiuose renginiuose, matyti besišypsančius ir patenkintus žmonių veidus ir pilnutėlę šokių aikštelę.

Pasakoti Bogdano biografijos tikrai nebereikia – svarbiausiai juk, kad jo grojama soulful house muzika priverčia judėti net ir liūdniausią lietuvaitį. Trumpai tik galima pasakyti, kad jo vardas puikavosi skrajutėse šalia Phats&Small, Lenny Fontana ar Jay J. O ir Paryžiaus Queens klubo vadybininkai tikrai neapsiriko, pasikviesdami groti Bogdan Taran savo vakarėlyje.

Faktai kalba patys už save – Bogdan Taran tikrai dar niekada nenuvylė ir šįkart žada dar vieną triukšmingą puikios muzikos ir geros nuotaikos vakarėlį „KISS“ klube!

Penktadienis (10.02) klubas „KISS Club“ Lukiškių 5 ( 22:00 – 05.00 ).
DJs: Bogdan Taran (LV), Mikas (Kiss Club).
Bilietai: Pirmiems 200 lankytojų įėjimas 20 Lt. Vėliau bilietai brangs.
Paskelbta: 2009.09.22